Neki tolattam az udvarunkban lévő fának, gondolom ennek
már semmit nem lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Apám megkért egy szívességre, hogy vigyek elvalakit a kocsival, ez meg is volt aztán mikor a garázsba beálltam, láttam, hogy nagyon közel állok a jobb széléhez ezért vissza tolattam és ekkor véletlen neki mentem a nyírfának.
Azt akarom kérdezni, hogy szerintetek nagyon feltűnő? Anyámnak mondtam hogy nézze meg, és kereste egy pár percig. Gondolom ezt csak úgy lehet kijavítani, hogy egy zsír új lökhárítót kell venni a kocsira?
Figyelj! Szerintem, nem annyira vészes, de azért apukádnak jelezd, hogy nekimentél, de ne mutasd meg neki a nyomait. Csak annyit mondj neki, hogy apa véletlenül nekitolattam a nyírfának, de nem látszik, gyere ki és próbáld meg megkeresni!
2013. júl. 13. 14:15
2/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem feltűnő. És ne rágd magad, én is tolattam bele már pár dologba az autómmal, előfordul, semmi baj nincs. Apud nem mostanában fogja észrevenni az biztos. Ha meg majd valamikor észreveszi, majd azt hiszi, hogy egy parkolóban véletlen belementek. Egyébként nem kell új lökhárító, én konkrétan el is törtem, a sarkánál és gyönyörűen rendbe hozták, ezt is lehet javítani, messze nem kell új lökhárító, dehogyis!!!!!! De most tényleg ne mondd apudnak, mert nem fogja máskor odaadni az autót, a lökhárítónak meg pontosan ez a dolga, hogy felfogja a kis koccanásokat és max egy kicsit bibis legyen, de legalább a drágább részeknek nem lesz semmi baja!
2013. júl. 13. 14:20
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon ideges vagyok még mindig.
Nem akarom eltitkolni, szerintem úgy fair, hogy megmondom. A reakciójától félek igazából, mert 16 évig egy 4 ütemű Wartburgunk volt és ez meg új és gondolom nagyon nem fog neki örülni.
Meg magamat is szégyenlem hogy fiú létemre nem tudok egy garázsba beállni.
2013. júl. 13. 14:33
4/10 anonim válasza:
Egy kis gitt, és olyan mint volt... De ez amúgy is olyan minimális sérülés, hogy inkább a festék sérült, mint a lökhárító. Ezt megcsináltatni se nagy dolog, bár kérdés, mennyi pénz van abban a pénztárcában... Én szerintem nem szólnék, max ha megkérdezi elmondom. De ha elmondod se hiszem, hogy nagyon leszedné a fejed.
2013. júl. 13. 15:45
5/10 Vizéli László válasza:
Ne parázz ez nem nagy hiba. Akár meg is mondhatod ha nem akarsz titkolózni. Ha pedig jóvá akarod tenni a hibád, ezt a pici bibit szerintem egy fényező szaki pár ezerből megcsinálja.
2013. júl. 13. 17:42
6/10 anonim válasza:
Én nem látok semmi ütést :o
2013. júl. 13. 17:56
7/10 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb baleseted ettől nagyobb soha.Ne paráz ,és mér bosszankodsz ilyesmin fentebb írták a lökhárító pont ezért van az autón.De inkább mutasd meg apádnak ha ennyire bosszant a dolog ha csak nem autób..uzi a fatid akkor nem nagyon fogja érdekelni.ilyesmi előfordul ez azt jelenti hogy az autó használva van nem csak a garázsban áll.
2013. júl. 13. 18:17
8/10 anonim válasza:
Személy szerint én ilyen alig látható sérülésre egy forintot nem költenék.
2013. júl. 13. 18:19
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem sokára hazaér és majd megmutatom neki, anya is azt mondta hogy nem hiszi hogy nagyon mérges lenne érte.
Tényleg köszi mindenkinek, megnyugtattatok.
2013. júl. 13. 18:36
10/10 anonim válasza:
Ne parázz,én elkértem a fater verdáját(elötte 30 évig trabi volt)Most az enyém a trabesz.Gondoltam jó bemutatkozás lesz anyoséknak)De este haza fele elcsiptem egy vaddisznót és szét vertem az első lőkőst,a yardok után ő volt az első akinek szoltam isszonyat dűhös volt de utána két háromnappal esti sörözésnél dumáltuk meg hogy mitörtént és büszke volt hogy elmertem mondani hogy én csesztem el mert nem figyeltem eléggé.Szerintem nem nyuz meg téged becsülni fogja hogy elmondtad neki és nem titkoloztál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!