Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy BMWnek tolatok neki,...

Ha egy BMWnek tolatok neki, rosszabbul járok, mintha egy Opelnek tolattam volna neki?

Figyelt kérdés
Szóval akinek drága a kocsija, az maffiozó, és lelő, de agyonver minimum, ha meg egy átlag autónak, akkor azok csak ordítani fognak, mert idejükbe fog kerülni leadni a szerelőnek kijavítani a kocsit?

2013. ápr. 8. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elméletileg igaz amit írsz, azonban ha nem tolatsz, hanem szemből mész neki a kocsinak akkor az Opel tulajdonosa is megver.
2013. ápr. 8. 17:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha valami maffiózónak tolatsz neki, akkor igen, neked már régen rossz. De azt viszont nem hinném, hogy a kocsi típusából ki lehetne következtetni a sofőrje személyiségét.
2013. ápr. 8. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
A főnökömnek 11 milliós Mercije van, és nem maffiózó, békés ember. Szóval típustól, márkától nem függ, csak annyiban, hogy egy BMW-nek drágább a helyrehozatala, ergo többet fizet ki a biztosítód, ergo neked is többe kerül hosszú távon. Szóval rosszabbul jársz.
2013. ápr. 8. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet ez akár forditva is.
2013. ápr. 8. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:

akármelyiknek nekitolatsz, elverhet, h ne tudj többé vezetni, ha már olyan béna vagy...

egyébként miért tolatnál neki?????

2013. ápr. 8. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

Ha egy bmw-nek tolatsz neki Én azt díjazom !!! :)

De ha bármi másnak akkor ordítanék csak! :)

ha valakinek neki tolatsz és ott a tulaj akkor elméletileg biztosítási baleseti pappírt töltötek ki és a biztosítók rendezik egymás közt,és ezután drágább lessz annak a biztosítása aki a hibás.

Hogy valaki kiszáll és megverjen emiatt?Elképzelhető,mert vannak gyenge vérmérsékletű emberek,de azok nem biztos hogy pont egy bmw-ben fog ücsörögni,hanem akármelyik autóban ülhet egy ilyen.Nagy kocsikat azok szokták venni akiknek kicsi a pöc sük,meg stb.

Egy maffiavezér nem is egy bmw-vel fog furikázni,hanem valami ritkasággal szerintem,és azokkal nem szoktak az utcán parkolni ott ahol mi is parkolunk,mert mindenütt tuti van külön vipes parkolója meg ilyenek.Szóval emiatt nem kell aggódnod hogy maffiavezérnek a kocsijához parkolsz a kelleténél közelebb :)

Még egy fontos kérdés:Te hogyan reagálnál ha valaki beléd tolatna?

Én nem tagadom,felemelném a hangomat ,verésig csak akkor fajulna a dolog ha leakarna lépni az illető vagy nem közreműködő.

2013. ápr. 8. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

"Ha egy bmw-nek tolatsz neki Én azt díjazom !!! :) "

Akkor remélem, hogy fizeted is helyettem a javítási költségeit, ha nekitolatok egynek :)

De miért pont BMW-ben ülne maffiózó? Abból a múltkori román BMW-sből indulsz ki, aki felvette, hogy 200-al közlekedik Magyarországon?

Lehet, hogy egy Lexust tolsz meg, aztán abból ugrál ki néhány tagbaszakadt "üzletember". De lehet, hogy pont egy olyan opelt fogsz ki, amit egy ilyen nehézfiú vezet.

A javítási költség a kár nagyságától, és a fényezés típusától függ. Láttam már épphogy megnyomott Astra F-et is 70 ezres biztosítási költséggel (csak a sárvédőt kellett kicsit kikalapálni, festeni, de speciális kék gyöngyház metál fényezése volt, ami megdobta az árat).

2013. ápr. 8. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:

"többet fizet ki a biztosítód, ergo neked is többe kerül hosszú távon"

Miért kerülne többe? Bármilyen kárt okoz (Még ha Trabantot nyom meg akkor is) két fokozatot vissza esik a B/M besorolása. Nem kell kifizetni semmit.

Amúgy meg van aki kifejezetten örül is ha megnyomod a kocsiját, nem is hiszed mennyi rommá tört/kikalapált roncs fut a magyar utakon amiről azt hiszed, hogy millós érték, közben meg bontószökevény! Ha egy ilyennek mész neki, akkor előfordulhat, hogy tényleg milliókat fizet a biztosító, de fillérekből helyrekalapálják, és keresnek vele egy kisebb vagyont!

2013. ápr. 9. 08:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha belém tolatsz,max a te autódnak lesz baja,(volt már rá precedens hogy a díszlécemre csapták az ajtót) Az autómnak nem lett baja,aki rámnyitotta az ajtót annak meg úgy behorpadt az ajtaja hogy becsukni nem tudta. Üdv. 7-es BMW tulajdonos.
2013. ápr. 9. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:

tolass bele, megtudod a különbséget.

de hogy mi értelme, azt nem tudom.

2013. ápr. 9. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!