Mit kéne csinálni?
A 18 éves fiam lelépett a kocsimmal. Amikor hívtam, felvette és annyit mondott, hogy majd szombat este jön, de nem mondta, hogy hova ment, miért vagy miből.
A rendőrséget nem akarom értesíteni, megbízok benne annyira, hogy ha azt mondja, hogy szombaton jön, akkor jönni fog, de elég ideges vagyok.
Mit kéne csinálnom?
Nem tudom hirtelen, hogy mit tennék. Az én fiamnak soha nem jutott eszébe szó nélkül elvinni a kocsimat. Én soha nem vertem meg a gyermekemet, ebben az esetben sem tenném, de megtudná, hol lakik az Atyaúristen az biztos.
És mi az, hogy azt sem mondja meg, hogy hol van??? A minimum, hogy tudom, ha baj van merre induljak.
Mit kéne csinálnod? Inkább így mondanám: Mit rontottam el?
A baj az, hogy nem így neveltem. Eddig nem volt vele semmi probléma, pont azért ijedtem meg. Mint mondtam, megbízható és engedély nélkül soha semmit nem használt ( még a számítógépet is meg szokta kérdezni, mert régebben így lett nevelve ).
Meg tudom nevelni, nem erről van szó, de én is úgy gondolom, hogy fél éve van jogsija, kb azóta használhatja a kocsim, ha elkéri.
Csupán nem tudom hogy mi lenne a normális reakció erre. Egyébként nem rakhatom ki a lakásból, még van 1 év az iskolából ( rugó éves ).
Illetve többen említették, hogy hogy lehet hogy nem aggódok, nem vagyok kíváncsi hogy hol van. Olvassák már el a kérdést és a 3. Kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!