Kinek van igaza? Mit kéne csinálni?
A nővéremről és az anyukámról szól.
Anyukámnak az a rossz szokása, hogy mindig akkor jut eszébe felmosni a konyhát, amikor valaki elindul befele (napi2-3x)
A nővérem végigtanulta a nyarat, ráadásul most éppen fizikai munkát is végez otthon (barkácsol, nagyon szép dolgokat) és a napon dolgozott ezen 1-2 órát, és amikor bement, hogy egyen egy joghurtot, anyukánk felmosott. A nővérem bement a konyhába és kivett egyet a hűtőből, erre anyukám le rendtlen disznózta meg hasonlók. Ő erre direkt kicsoszogott, mire anyukám rávágott, úgy kellett elhajolnia az arcával (szemüveges).
Miután megette, elvitte elmosni a kanalat, amikor rá lett üvöltve megint. (ha elől hagyná, az még nagyobb baj lenne.) A tesóm megint elhajolt, de most meg is ütötte anyukám a hátát.
Amikor a joghurtos poharat kinyalatta a kutyájával (hogy kidobhassa a szelektívba (nem csokipuding volt!!!)) akkor lelocsolta anyukám a több hetes felmosó vízzel és elkezdte rángatni, erre a tesóm belerúgott és nagyon csúnyán káromkodott.
Most bezárta a szobáját, sír, nem is hajlandó kijönni. Azt mondja, hogy nem megy egyetemre, inkább dolgozik és elköltözik, anyukám még mondta is neki, hogy legalább elhúzik innen. Apukám ennek nagyon ellene van.
Most nem hajlandó kijönni már több órája, néha kislisszol wc-re, (szobája mellet van), de rohan is vissza. Azt mondja, nem fog enni sem.
Aggódom érte. Ismerem annyira, hogy legalább másnap reggelig nem fog kijönni, amíg anya dolgozni nem megy.
Mit tehetnék én? (15/L. A nővérem 17/L, jövőre érettségizik, anyukám meg 43/N)
Hisztis tyúk mind a kettő. Anyád helyében egyszerűen csak felmosattam volna vele még egyszer az egész konyhát, ha már direkt összecsoszogta.
Te meg annyit tudsz tenni, hogy tanulsz a rossz példából (mindkettőből), és igyekszel nem hasonlítani egyikre se.
Itt anyukáddal van a baj mert nem ilyen példát kéne mutatnia jézusom... mit vártok így egy 17 évestől ha a gyereket egy ilyenért megrángatja megüti stb.???
Én nekem még egyszer se szólt ilyenért anyu csak azt hogy "persze menj csak nyugodtan meddig tart míg felmosok megint" vagy megfogom és én törlöm fel.
Te tedd azt hogy kopogj be hozzá vigyél neki valami finomat és vidítsd fel, ha egyáltalán beenged.. én legalább is ezt tenném.
21/L
"Ő erre direkt kicsoszogott"
Nem hiszem, hogy anyád erre mosolyogva még egyszer felmosna, 8-as, merthogy "meddig tart."
Én úgy értelmeztem hogy hát nem maradt bent a konyhába mivel leoltotta..
De azért sose szólna anyu mert bemegyek kajáér max ha direkt szivatom.
Mér téged talán leolt anyád ha bemész kajáér mikor felmosott? Sajnálom akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!