Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek van igaza? Mit kéne...

Kinek van igaza? Mit kéne csinálni?

Figyelt kérdés

A nővéremről és az anyukámról szól.

Anyukámnak az a rossz szokása, hogy mindig akkor jut eszébe felmosni a konyhát, amikor valaki elindul befele (napi2-3x)

A nővérem végigtanulta a nyarat, ráadásul most éppen fizikai munkát is végez otthon (barkácsol, nagyon szép dolgokat) és a napon dolgozott ezen 1-2 órát, és amikor bement, hogy egyen egy joghurtot, anyukánk felmosott. A nővérem bement a konyhába és kivett egyet a hűtőből, erre anyukám le rendtlen disznózta meg hasonlók. Ő erre direkt kicsoszogott, mire anyukám rávágott, úgy kellett elhajolnia az arcával (szemüveges).

Miután megette, elvitte elmosni a kanalat, amikor rá lett üvöltve megint. (ha elől hagyná, az még nagyobb baj lenne.) A tesóm megint elhajolt, de most meg is ütötte anyukám a hátát.

Amikor a joghurtos poharat kinyalatta a kutyájával (hogy kidobhassa a szelektívba (nem csokipuding volt!!!)) akkor lelocsolta anyukám a több hetes felmosó vízzel és elkezdte rángatni, erre a tesóm belerúgott és nagyon csúnyán káromkodott.

Most bezárta a szobáját, sír, nem is hajlandó kijönni. Azt mondja, hogy nem megy egyetemre, inkább dolgozik és elköltözik, anyukám még mondta is neki, hogy legalább elhúzik innen. Apukám ennek nagyon ellene van.

Most nem hajlandó kijönni már több órája, néha kislisszol wc-re, (szobája mellet van), de rohan is vissza. Azt mondja, nem fog enni sem.

Aggódom érte. Ismerem annyira, hogy legalább másnap reggelig nem fog kijönni, amíg anya dolgozni nem megy.

Mit tehetnék én? (15/L. A nővérem 17/L, jövőre érettségizik, anyukám meg 43/N)

2015. aug. 26. 18:24
1 2 3
 11/22 Dilettáns döggomba ***** válasza:
78%
Ha több hetes az a felmosóvíz, akkor tökmindegy, hányszor mos fel, és ki csoszogja végig azt a retkes levet, amit ráken a placcra.
2015. aug. 26. 20:38
 12/22 anonim ***** válasza:
30%

Rég nem az anyámnál élek, így nem olt le senki.:-)

Egyébként ezért is írtam, hogy hisztis tyúk mind a kettő. Anyuci is, meg az egész nyáron pótvizsgára készülő, 1-2 órás barkácsolásban megfáradt okos kislány is túlreagálta a dolgokat.

2015. aug. 26. 20:43
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
szerintem anyukád nagyon ráér a leírás alapján. menjen el dolgozni vagy ha nem elég akkor legyen hobbija vagy sportoljon. még mindig jobb,mint hogy otthon házi sárkányoskodik.
2015. aug. 26. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:
95%
12. ki mondta,hogy megbukott a tesója? ne magadból indulj ki
2015. aug. 26. 21:21
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Egyetemet végeztem, így nem magamból indulok ki:D Soha életemben nem kellett egész nyáron tanulnom.
2015. aug. 26. 21:25
 16/22 A kérdező kommentje:
Nyugalom! Anya kétdiplomás tanárnő, a nővérem meg nem bukott, kémiát és angolt tanul az érettségire! Ne írjatok gonosz dolgokat!
2015. aug. 26. 21:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Apudat nem tudod megkérni, hogy beszéljen anyád fejével? Ez nagyon nem normális dolog tőle.

Nővéreddel meg ha jól veszem ki, akkor jó a kapcsolatotok. Próbáld meg felvidítani valamivel. :)

2015. aug. 26. 22:44
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
Anyukád szerintem túlzásba viszi a felmosást, de ha ilyen agresszív és mániákus akkor sajnos nem lehet vele normálisan beszélni szerintem. Valószínű a tesódnak tényleg koleszba kéne menni, mert anyukád nagyon ellene van. Biztos az idegesíti, hogy értelmesen tölti az idejét, vele ellentétben. Mindenképpen vigyél be neki ételt szegénynek.
2015. aug. 26. 22:46
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Nem megy koleszba, azt mondja nem hagyja itt a kutyáját. Szerintem most már rendben lesz, apa beszél vele és anyával is.

2015. aug. 26. 23:14
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Szegény apád, nem irigylem...Anyádnak meg csak gratulálni tudok a kétdiplomás pedagógiai módszereihez, meg is lett az eredménye. Pont ugyanolyan hisztérikákat nevelt, mint amilyen ő maga.
2015. aug. 27. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!