Ha a szulok felnott letetekre beleszolnanak az eletetekbe, hogyan kezelnetek a helyzetet?
28N vagyok, otthon lakom meg a szuleimnel, de hamarosan koltozni szeretnek a paromhoz. Hetente 1-2 alkalommal nala alszom, ilyenkor anyum mindig kifejezi a nemtetszeset, ami engem irrital egy csoppet, szerinte nem helyenvalo, hogy a "lany jar a fiuhoz". Mas varosba lakik 20 km-re, o is jon hozzam neha, de nekem egyszerubb, mivel vannak munkatarsaim, akikkel bemehetek es hazajoohetek barmikor, neki viszont engedelyt kell kernie a feletteseitol valahanyszor elhagyja a varost.
Hogyan tudnam megertetni vele, hogy nem vagyok mar tini es felelosseget tudok vallani magamert?
Akkor leírom mi történt. A gyerek a szüleivel él, akik valamilyen rejtélyes okból kifolyólag ahelyett hogy kussba maradnának néha kifejtik a véleményüket a dolgok állásáról. Ez aztán tényleg hallatlan! Nem is tudom hogy képzelik!
Amúgy meg a helyiség az egy térrész egy épületen belül, a helység pedig valamilyen település.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!