Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a szulok felnott letetekre...

Ha a szulok felnott letetekre beleszolnanak az eletetekbe, hogyan kezelnetek a helyzetet?

Figyelt kérdés

28N vagyok, otthon lakom meg a szuleimnel, de hamarosan koltozni szeretnek a paromhoz. Hetente 1-2 alkalommal nala alszom, ilyenkor anyum mindig kifejezi a nemtetszeset, ami engem irrital egy csoppet, szerinte nem helyenvalo, hogy a "lany jar a fiuhoz". Mas varosba lakik 20 km-re, o is jon hozzam neha, de nekem egyszerubb, mivel vannak munkatarsaim, akikkel bemehetek es hazajoohetek barmikor, neki viszont engedelyt kell kernie a feletteseitol valahanyszor elhagyja a varost.

Hogyan tudnam megertetni vele, hogy nem vagyok mar tini es felelosseget tudok vallani magamert?

2016. jún. 10. 08:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10, ha riado van akkor 20-30 percen belul meg kell jelenni, ha szolgalatban vagy ha nem, ezert kell az engedely. De a kerdesem nem epp errol szol :-)
2016. jún. 10. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, csak nem értettem hogy minek kell ilyet jelenteni meg engedélyt kérni. Most már világos, koszi
2016. jún. 10. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
15%

Akkor leírom mi történt. A gyerek a szüleivel él, akik valamilyen rejtélyes okból kifolyólag ahelyett hogy kussba maradnának néha kifejtik a véleményüket a dolgok állásáról. Ez aztán tényleg hallatlan! Nem is tudom hogy képzelik!

Amúgy meg a helyiség az egy térrész egy épületen belül, a helység pedig valamilyen település.

2016. jún. 10. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, azzal hogy még otthon laksz lassan 30 évesen, ezt vállaltad. Nem tetszik, akkor költözz albérletbe és probléma megoldva.
2016. jún. 10. 10:55
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Miért laksz ott 28 évesen??? Majdnem 30 vagy.. Imádom a szüleimet, de nálunk is sok konfliktus lenne ha együtt laknánk az összezártság végett. 20km pedig ha nincs forgalom 10perc. Számomra elképzelhetetlen helyzet, elköltöztem volna már rég. Vállalj felelősséget magadért és költözz el. 28 éves vagy tuti?
2016. jún. 11. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!