Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha rühellem a...

Mit tegyek ha rühellem a szüleimet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen néha úgy felidegesítenek. Semmit sem vesznek nekem, itt okoskodnak nekem miközben egy csoró semmire kellők! Igaz, legalább arra rájöttem hamarabb, hogy tanulni kell, ha nem szeretnék egy ilyen senkiházi lenni, de egyszerűen nagyon idegesít, hogyan tarthatnám néha vissza a dühömet?
2016. jún. 2. 18:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
De figyi, azt mondtad, sajat magukat se tudjak eltartani..Megis tudsz netezni, ez erdekes nem? A baj meg is veled van.
2016. jún. 2. 19:20
 12/30 A kérdező kommentje:
Lehet jobban jártam volna. Tudod, elég sz*r nézni, hogy az osztálytársaimnak minden megvan, nekem meg..
2016. jún. 2. 19:21
 13/30 A kérdező kommentje:
Jó, annyira nem vagyunk szegények, de az átlag embernél azért valamivel szegényebbek vagyunk. Vagyis csak ők, mert én nem tehetek róla, hogy ide születtem.
2016. jún. 2. 19:22
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyel, ha ruhelled a szuleidet? Szegyeld magad!!
2016. jún. 2. 19:22
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
HA UGY GONDOLOD, HOGY JOBBAN JARTAL VOLNA, HA KIDOBNAK, EZEN KONNYEN LEHET SEGITENI. MENJ KI A HAZ ELE. EMELD FEL A KUKA TETEJET ES UGORDJ BELE FEJEST. ZARD MAGADRA ES SZEGYELD MAGAD. RUHELLNI VALO VAGY!
2016. jún. 2. 19:31
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan vagy. Ásd el magad!
2016. jún. 2. 19:33
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

Még mindig a saját dumádat ismételgeted. Elolvastad, amiket írtunk? Belegondoltál?

És, ha szegények? És ha nem engedhetik meg maguknak, hogy mindent megvegyenek? És ha az osztálytársaid jobban élnek?

A szüled választottak egy életet. Az ö életük, az ö dolguk. Majd te jobban csinálod. Ha jobban akarod csinálni.

Menj el dolgozni. Akár egy zöldségesbe ládákat pakolni. Munka mindig akad.

A szüleidre pedig legyél büszke, hogy eddig elviseltek.

És tegyél róla, hogy amit itt írsz, NE jusson a fülükbe, mert mérhetetlen fájdalmat okoznál nekik. Nélküled is van elég bajuk. Neked, hogy esne, ha a szüleid kijelentenék, hogy rühellnek?

Akkoris idejönnél sírni.

Jellemtelen alak vagy. Van fogalmad róla, milyen nehéz dolog egy családot fenntartani???

Nincs, mert a tojáshéj a seggeden.

2016. jún. 2. 19:34
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

A kérdezőhöz hasonló gyereke miatt, a múltkor egy anya fakadt ki:

"jobban jártam volna, ha annak idején lenyelem" !

2016. jún. 2. 19:39
 19/30 A kérdező kommentje:
Jó, megértem, hogy most ezért mindenki utál. Még csak most kamaszodom, tehát azért vannak ilyen dühkitöréseim. Pedig még emlékszem, 1-2 éve megfogadtam, hogy én sosem leszek ilyen. De én is emberből vagyok, nem tudok mit tenni. De a kérdés még mindig ugyanaz, hogy, hogyan foghatnám vissza magamat? Egyébként belátom hülye voltam. Sajnálom!
2016. jún. 2. 19:43
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
A kissámli tipikus esete.
2016. jún. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!