Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimet meglepem egy...

A szüleimet meglepem egy focijeggyel, de lekéstem arról amit szerettem volna. Ez így milyen?

Figyelt kérdés
A Magyarország Portugáliára akartam kimenni, de elfogytak a jegyek. Nagy Portugál szurkolók. Egy Izland-Magyarország unalmas lesz? Én szeretem a focit, de sem a magyart, sem az izlandit. Még nem szóltam, de már lefoglaltam mindent. Ha szólok és megkérdezem őket, akkor úgyis azt mondják, hogy rendben van, de lehet csak, hogy ne essen rosszul nekem. Nagyon diplomatikusak tudnak lenni.
2016. máj. 26. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
En a helyedbe nem foglaltam vna inkabb igy.
2016. máj. 26. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy úgysem voltak még Marseille-ben. 5 napra van lefoglalva minden, max várost nézünk. De jól elrontottam a foci jegyeket.
2016. máj. 26. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jól jártak. Nem fognak élőben szégyenkezni legalább a magyar válogatott miatt.
2016. máj. 26. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
feketén helyben tuti lesz jegy, ha hajlandó vagy többet kicsengetni érte.
2016. máj. 26. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit is érdekli őket a foci, akkor örülni fognak akármilyen jegynek, amivel a magyarokat láthatják játszani az EB-n, még akkor is, ha nem a portugálokkal. Meg ha öt napig lesztek, akkor amúgy is csak másfél órányi program a focimeccs, nem az tölti ki az egész nyaralást.
2016. máj. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!