Miert van ez, en nem szerettem annyira?
Edesanyam egy hosszu es fajdalmas betegseg utan meghalt. Mikor megtudtam szomuru voltam de nem sirtam mint a testverem. Ez azt jelenti, hogy nem szerettem? Mert en ugy erzem hogy szerettem, de lelkiismeretfurdalasom van azert mert nem sirtam. A testverem is mondta hogy miert nem sirtam, nem vagyok szomoru??
Meg talan ha lehet ilyet irni vartam is, mert az utolso par napban mar csak aludt a morfiumtol mert ha nem kapta orditott a fajdalomtol.
Rossz ember vagyok hogy nem "kuzdottem" azert hogy ne haljon meg ? Az utolso nap nem is mentem be hozza es ezert is rosszul erzem magam.
Nem a síráson múlik az is lehet, hogy sokkot kaptál akkor a fájdalomtól. Ha akkora fájdalmai voltak akkor a legjobb amit tehettél, hagytad elmenni, talán belül azt érezted, hogy ha ehhez asszisztálsz tovább tart, tovább szenved.
Sajnálom..
Én könnyen elsírom magam,de szerintem az ilyen helyzetek pont az ellenkezőjét váltják ki belőlem.
Anyák napi műsoron,se sírtam,mint a többiek,pedig cuki volt a lányom!Nagyapámat szerettem,de semmi könnycsepp. Nagyanyám ugyan még él,de sajnos sokat van mostanában kórházban. Sajnálom meg minden,de egyenlőre nem pityergek,hogy el fogom veszíteni. Valahol olyan érzés van bennem,hogy sokat nem tehetek,hiányozni fog cefetül,de ez az élet rendje. ÉS valakinek ez a megváltás,mint pl édesanyádnak.
Tudom, hogy nem ugyanaz, de pár hete eltűnt a kutyánk. Elég rossz környéken lakunk, itt szeretnek állatot kínozni, így rengeteget bőgtem, mert féltem, hogy most is szenved valahol.
De kiderült, hogy "csak" elütötte egy autó. Akármennyire szerettem onnantól nem sírtam, mert nem éreztem, hogy kéne. A halottnak már nem fáj, legalább nem szenved, és előtte a mi szeretetünket tudhatta magáénak, ennél több nem is kell, előbb utóbb meg mindenki meghal.
Az a baj, valamiért én nem sírok a halálnál. Mamámat halála előtt sirattam meg, mikor még szenvedett, de halála után már nem. Miért kellene? A halál az élet része, aki meghalt annak már nem fáj. Persze, hiányozni fog, de én ilyen fura ember vagyok. Apukám is ilyen.
Lehet te is... de ne szégyelld magad, te másképp dolgozod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!