Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet?...

Hogy vegyem rá a szüleimet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

(14/l)

január óta van bankkártyám, minden pénzem a bankban, de a szüleim nem nagyon engednek saját magam vásárolni. (szoktam vásárolni kisebb dolgokat, de készpénzzel) egy 15-20ezer forintos cipőt néztem ki (nincsenek ilyen drága cuccaim) és anyukám nem engedi hogy a saját pénzemből vegyem, de ő meg nem veszi meg, mert túl sokba kerül. apukámat csak egy kicsit kérlelni kéne, aztán megvenné, de ezt nem szeretném, mert akkor ők összevesznek (tapasztalat). hogy vegyem rá őket veszekedés és minden rossz nélkül? a segítséget előre köszönöm!

2016. máj. 24. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Anyukád csak jót akar. Azt, hogy gyűjtögesd a pénzed és valami olyat vegyél, aminek nagy hasznát veszed. Ugyanis a cipő viszonylag gyorsan elhasználódik. Szerintem igaza/igazuk is van, mert később (mikor érettebb leszel) hasznosabb dolgokat is tudsz venni.
2016. máj. 24. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy cipő hogyne lenne már hasznos!

Ha most telefont akarna venni a kérdező, akkor arról lehetne írni azt, hogy van hasznosabb.

Ha nem havonta akarsz új cipőt, akkor úgy meggyőzheted őket, hogy ez tovább kitart, mint egy 1500 forintos.

Nem tudom, hogy mennyire gyorsan nő a lábad, remélhetőleg nem kell fél év múlva lecserélni.

Ha tényleg szükséged van egy új cipőre, akkor megmondod, hogy a régi már kiszakadt, vagy ami van vele.

És megígéred, hogy nem akarsz ebből rendszert csinálni, de ezt most tényleg nagyon szeretnéd.

Pár nap múlva gyereknap.

Esetleg arra kéred, és még hozzáveszel egy szülinapot vagy névnapot, (ami közelebb van), illetve ha jó lesz a bizid, akkor arra is hivatkozhatsz.

2016. máj. 24. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok egy cipőért. Gondolom, a márka kerül ennyibe. Gondold meg még egyszer.
2016. máj. 25. 03:25
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ez nagyon sok egy cipőért"

De miért?

Ok, hogy nem 5 forintba kerül, de amikor szülők hiteleket vesznek fel, mert a gyereknek 200-300 ezer forintos az alap???????

2016. máj. 25. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!