Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy ne mindent ők álljanak?
Én ennyit mondanék.
"Anyu,apu,nagyon szépen köszönjük amit tesztek értünk,de az anyagi részébe mi is szeretnénk beszállni. "
Én vagy akkora eljegyzést tartanék amit a szüleim is tudnának állni, mert úgy látom a szüleidnek ez fontos hogy ők tartsák, vagy tényleg komolyan meg kell mondani hogy majd ti fizetitek.
Szerintem egy szülőnek ezeket a dolgokat megmondani nem lehet kellemetlen, hiszen a szüleid nem idegen emberek. Anyu, apu, ne verjétek magatokat költségekbe mert ezeket a dolgokat mi fizetjük, nem a régi világban élünk hogy a szülőknek kell fizetni.
És az a baj ha most nem tisztázod, és egy eljegyzésre százezreket költötök, akkor az esküvőn ők még jobban akarnak majd bizonyítani, hogy tudják támogatni a lányukat és vannak akik képesek még hiteleket is felvenni. Szóval jobb ha most lerendezed, ne hogy az esküvőnél még nagyobb problémák legyenek.
Velünk is ezt csinálják. Eljönnek hozzánk, elvisszük őket étterembe, apám egy random vécézés után úgy jön vissza, hogy fizetett is már a pultnál...
De ugyanez van a nyaralással, elvisznek minket, mert pici a gyerekünk, majd ők unokáznak, mi meg poroszkálunk. Oké, megbeszéljük, erre előre kifizetik az egészet...
Próbáltuk már tukmálni, szép szóval kérni, követelni, most már csak rájuk hagyjuk. Max azt lehet, hogy ezentúl pénzt kezdek el utalgatni a számlájukra, aztán ők meg visszautalgatják, és így tovább, míg el nem fogy az utalások díja miatt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!