Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rühellem a szüleimet, pedig...

Rühellem a szüleimet, pedig már felnőtt vagyok. Más is van így? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Felejtsd el őket. Felneveltek, és rühelled őket? Ez elég gáz... :(
2009. nov. 28. 10:49
 2/13 anonim ***** válasza:
általában az ír ilyeneket, akinek a szülei mindent a feneke alá toltak, mégis elégedetlenkedik. Rühellem!? Te jó ég, ez is milyen egy ronda szó!!!!!
2009. nov. 28. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem a többség nincs így!!!!
2009. nov. 28. 11:50
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
szia! Írhattál volna bővebben, hogy mért van így, mert így sokan gonosz válaszokat adnak. Azért írom ezt, mert ha nem foglalkoztak veled, terrorizáltak, akkor érthető. De csak ha nem jöttök ki, nem értitek meg egymást, akkor azért eltúlzó a szóhasználat. Én a helyedben ritkábban találkoznék velük, akkor valószínű, hogy ők is próbálják a diplomatikusabb, normálisabb énjüket elővenni.
2009. nov. 28. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Sok olyan dolguk van a szüleimnek, amiket ki nem állhatok, és ezek nem apróságok. De felnőttnek lenni azt is jelenti, hogy az ember elfogadja, hogy a szülei nem tökéletesek. Engem is ki tudnak akasztani fél perc alatt, de próbálok normális viszonyt fenntartani; sokszor befogom a számat, mert összeveszni nincs értelme. Úgy látom neked a személyükkel van gondod, nem a szokásaikkal. El kell döntened, annyira súlyos ez, hogy semmilyen viszonyt nem akarsz velük -ami kicsit hálátlan dolog, de néha érthető-, vagy azért tudtok valamennyire szót érteni.
2009. nov. 28. 14:27
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem nőttem fel... de anyámat rettenetesen útálom...

egyébként sincs semmie [mamáéknál laukunk.. ]

12/f

2009. nov. 28. 15:07
 7/13 A kérdező kommentje:

Hogy miért? Mert nagyon gázak. Igénytelenek stb. Nem kultúremberek. Nem kértem tőlük, hogy neveljenek fel.

Ha örökbeadtak volna, akkor lehet, hogy nem kellene szégyellnem a szüleimet....

2009. nov. 28. 17:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, a személyükkel van a gond, nem a szokásaikkal.
2009. nov. 28. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
A családját senki sem tudja megválasztani. Nem tudom milyenek a körülményeid, egyedül élsz már, vagy még velük. Nem kell feltétlenül ápolni a családi kapcsolatokat, ha ennyire nem birod őket elviselni. Ha velük élsz, és már felnőtt vagy akkor költözz el, és éld az életedet!
2009. nov. 29. 00:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló. Köszönöm. Örültem, hogy ezt valaki kimondta, szerintem ezt vártam! Más is csinál ilyet? Hogy egyszerűen csak "interurbán" tartja a kapcsolatot a szüleivel??? Én csak így tudnám elképzelni.
2009. nov. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!