Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rühellem a szüleimet, pedig...

Rühellem a szüleimet, pedig már felnőtt vagyok. Más is van így? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még az is lehet hogy ha elköltözöl és nem lesz a mindennapos vita, veszekedés kis (vagy más) marhaságokon, akkor megjavul a kapcsolat.

Én megadnám a tiszteletet a szüleimnek a helyedben, függetlenül attól hogy ők más életet élnek mint te. Ne veszekedj velük, megváltozni úgysem fognak.

2009. dec. 5. 02:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Egyébként én meg szószórós érelemben utáltam apámat. Ez egy kicsit durva, de kívántam a halálát. Erre mindenki (ismerősök,munkatársak stb.)azt mondták, hogy majd ha nem lesz akkor megbánom, meg hiányozni fog.Most már három éve hogy meghalt ,de cseppet sem hiányzik.
2009. dec. 5. 11:34
 13/13 anonim válasza:
En azt mondom neked ez nagy butasag hogy ruhelled a szuleidet.Nem tudom mijen eletet elsz, joe neked vagy rossz, de ha ok nem neveltek volna fel nem tartanal ott ahol most vagy. szoval....
2010. máj. 17. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!