Hogy Kerüljem el a szüleimet?
Figyelt kérdés
Szoval...16/F vagyok.Már irritál a szüleim természete.Apam. egy esmaradi gondolkodasu ember.Aki bar azt mondja szeret ra 2 perccel duhong velem es folyton kritizal es meg akar valtoztatni.Anyam meg a nyavajgasaval meg a felugyelesevel tesz sirba.Szentem jol el vannak ok maguknak kettenis.Hogy keruljem el oket itthon?Hogy birjam ki veluk ezt a majdnem ket evet még?Nem akarok veluk kapcsolatot.2016. máj. 23. 16:57
1/3 anonim válasza:
Bemész a szobádba :D és kerülöd a konfliktust ha rossz a kapcsolat.
2/3 anonim válasza:
Még bírd ki ezt a két évet azért.
Ha nagyon idegesítenek, maradj higgadt, és ne csinálj olyanokat amikbe bele tudnának kötni. Legyél velük kedves,és ha veszekednek is veled,ne legyen az az első, hogy visszaszólsz, hanem mondjuk kérj bocsánatot(leszámítva azt is, hogyha nem nekik van igazuk)
Nekem is idióta szüleim vannak, de ha kiakarnak oktatni, egyszerűen nem veszem zokon. És mostmár nem is annyira piszkálnak, mert látják, hogy engem ez nem annyira zavar.
3/3 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo!Koszi:) Hasznos tanacsokat adtal :)
2016. máj. 23. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!