Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek utálom az anyámat?

Arabella22 kérdése:

Mit tegyek utálom az anyámat?

Figyelt kérdés
Utálom az anyàmat 21 èves elmultam ès ecerüen nem tudom elviselni az anyàmat ilyenkor mi a teendö? Legszívesebben elmenèk töle de nincs hová munkàm sajnos nincsen ès àllondóan a fejemhez vàgja ès nem tud engem elviselni fèlek a sajàt anyàmtól ilyenkor mit lehet tenni 21 èves korban? Valaki tud segíteni ebben
2016. jún. 2. 08:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress munkát, Keress partnert. Költözz el.
2016. jún. 2. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem tanulsz de nem is dolgozol? Miért nem keresel munkát és költözöl el albérletbe? Ezen máshogy nem igazán lehet segíteni.
2016. jún. 2. 08:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ne itt keresd a megoldást, hanem az álláskeresési portálokon csatolgatva az önéletrajzod vagy képesítésednek megfelelő helyeket nézegetve ahol laksz és beadogatni akár személyesen is az önéletrajzod, hátha kellhet valamikor.

Lehet, ha 21 évesen ha már nem is tanulsz,de lenne munkád, édesanyáddal való kapcsolatod is más lenne.

Lehet rám haragudni,de én is 18 évesen álltam neki dolgozni (mivel a szülők nem támogatták a továbbtanulásom), aztán otthonról elcuccolni albiba,majd munka mellett levelezőn lediplomázni.

Nem mások adják meg a megoldást, hanem te önmagadnak.

Sok sikert!

2016. jún. 2. 09:08
 4/12 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Legalább azért ne utáld, mert eltart, holott felnőtt vagy.

Azt tedd, amit mindenki tanácsol: Keress munkát, költözz el!

2016. jún. 2. 09:16
 5/12 anonim válasza:
100%
Egy nyelvtan könyvet, de gyorsan!
2016. jún. 2. 09:21
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Örülj neki, hogy eltart felnőttként.

Kezdj már magaddal valamit és ne másra hárítsd mindenben a felelősséget. Te sem lehetsz éppen tökéletes.

Menjél dolgozni, akár alkalmi munkákra is. Csak az nem talál ilyen munkát, aki nem is akar!

2016. jún. 2. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jar neki a tisztelet, hiszen o tart el nem?! Vannak olyan szulok, akik siman kipateroljak a gyereket, miutan nagykoru lett. Ha mar nem tanulsz es ugye felnott vqgy, akkor jogosan varja el azt, hogy dolgozz, hiszen mar nem koteles teged eltartani. A mai vilagban pedig foleg nem konnyu. Gondolom nem vet fel titeket a penz, igy biztos ez miatt is feszult. Ezt csupan feltetelezem, mivel nem adtal meg tul sok infot! Mindenesetre, ahogy mar irtak, nezz munka utan..majd ha a sajat lakhatasodat es egyeb koltsegeidet magad fogod allni, rajossz, hogy Anyadnak mennyire igaza volt, amikor a fejedhez vagta, hogy menny dolgozni.
2016. jún. 2. 09:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ecerüen?! Jézusom...
2016. jún. 2. 10:31
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Írni nem tudsz, eszed semmi, nem tanultál, nem dologzol, anyád vérét szívod 21 éve(!!!!) aztán még neked áll feljebb?!?

Nem semmi vagy!

2016. jún. 2. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neki van igaza. Azrt utálod a sajt ayádat, mert azt mondogatja, hogy nincs munkád???21 éves fejjel ne is csodálkozz, és ismerek olyat, aki már 18 évesen dolgozik, igyekszik pénzt keresni.

Ha másképp állnál hozzá, és megpróbálnál egy nyomorult munkahelyet keresni, akkor lehet, hogy anyukád is másképp állna hozzád.

Majd osztán ott meglátod, hogy te fogod utálni a főnököd, vagy a főnököd téged, akkor még nagyobb gáz lesz.

Szerettesd meg magad, először önmagaddal, majd a körülötted levő társaiddal.

Jézusom, még ilyet, hogy a saját anyját utálja...

2016. jún. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!