Mit tegyek utálom az anyámat?
Esetleg ne itt keresd a megoldást, hanem az álláskeresési portálokon csatolgatva az önéletrajzod vagy képesítésednek megfelelő helyeket nézegetve ahol laksz és beadogatni akár személyesen is az önéletrajzod, hátha kellhet valamikor.
Lehet, ha 21 évesen ha már nem is tanulsz,de lenne munkád, édesanyáddal való kapcsolatod is más lenne.
Lehet rám haragudni,de én is 18 évesen álltam neki dolgozni (mivel a szülők nem támogatták a továbbtanulásom), aztán otthonról elcuccolni albiba,majd munka mellett levelezőn lediplomázni.
Nem mások adják meg a megoldást, hanem te önmagadnak.
Sok sikert!
Legalább azért ne utáld, mert eltart, holott felnőtt vagy.
Azt tedd, amit mindenki tanácsol: Keress munkát, költözz el!
Örülj neki, hogy eltart felnőttként.
Kezdj már magaddal valamit és ne másra hárítsd mindenben a felelősséget. Te sem lehetsz éppen tökéletes.
Menjél dolgozni, akár alkalmi munkákra is. Csak az nem talál ilyen munkát, aki nem is akar!
Írni nem tudsz, eszed semmi, nem tanultál, nem dologzol, anyád vérét szívod 21 éve(!!!!) aztán még neked áll feljebb?!?
Nem semmi vagy!
Szerintem neki van igaza. Azrt utálod a sajt ayádat, mert azt mondogatja, hogy nincs munkád???21 éves fejjel ne is csodálkozz, és ismerek olyat, aki már 18 évesen dolgozik, igyekszik pénzt keresni.
Ha másképp állnál hozzá, és megpróbálnál egy nyomorult munkahelyet keresni, akkor lehet, hogy anyukád is másképp állna hozzád.
Majd osztán ott meglátod, hogy te fogod utálni a főnököd, vagy a főnököd téged, akkor még nagyobb gáz lesz.
Szerettesd meg magad, először önmagaddal, majd a körülötted levő társaiddal.
Jézusom, még ilyet, hogy a saját anyját utálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!