Felköszöntsem Anyák napján, vagy sem a saját anyámat?
Figyelt kérdés
Édesanyámmal nem vagyunk túl jó viszonyban. Nagyon bonyolult a történet, nem is kívánom teljesen leírni. A lényeg, hogy másfél éve elköltözött, és csak ünnepekkor küld valamit meg párszor találkozunk. Nekem mindig kínkeservesek ezek, mert sírógörcsben jövök haza., mert mégis csak az anyám. Elhalmoz ajándékokkal, de közben szid a hátam mögött, nem foglalkozik velem, megkeserítette az életemet. találkozni nem akarok vele, húzom, ameddig tudom a tanulásra hivatkozva. Felköszöntsem anyák napján? Nagyon nem érdemelné meg. Orrba szájba csalta apámat, szemembe hazudott, megszégyenítet stb. Mégis feltörnek bennem a régi emlékek. Nem tudom mit tegyek. Tavaly virágot adtam neki és találkoztam vele, de akkor is nagyon viszolyogva mentem el.Most csak egy sms-ről lenne szó. Viszont közeleg a névnapom, így.. olyan igazságtalannak érezném. Mert tudom, hogy venni fog valamit. De mellette a múltat és a jelent se felejtem el. Pszichésen beteg. Borderline kóros.2016. máj. 1. 18:10
1/8 anonim válasza:
Azért egy sms nem nagy dolog, hogy ne tudnál írni, főleg ha tudod, hogy ő meg felfog köszönteni annak ellenére, hogy rossz anya a szemedben.
2/8 anonim válasza:
A borderline kórról szerintem nem tehet.
Ez az a betegség, amikor annyira zárkózott valaki, hogy kikészíti a környezetét a bizalmatlanságával?
3/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, írtam neki.
2016. máj. 1. 18:17
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem az a betegség. Hanem aki csapong, szélsőséges érzelmei vannak. Így nagyon tömören és röviden.
2016. máj. 1. 18:18
5/8 anonim válasza:
Jól döntöttél. Nekem sem volt ideális a kapcsolatom vele, apummal mindig jó volt. A szülők a legfontosabbak. :)
6/8 anonim válasza:
Köszi, hogy felköszöntötted. Nem hiszed el, de nekem is jobb az estém ettől a tudattól. :)
7/8 anonim válasza:
1.Beteg, ezt figyelembe kell venni.Valószínű ez a fő oka a furcsa viselkedésének.
2.Ha vesz neked valamit, az azt jelenti, azért csak szeret és fontos vagy neki, hiszen ha nem szeretne, mi a francnak köszöntene fel? Nem kötelező neki.
3.Biztosan szomorú, hogy apukádat csalta, de ez elsősorban sajnos az ő ügyük.
Szerintem köszöntsd fel.Vannak százszor rosszabb szülők is.Bármilyen is, sajnálni fogod az elszalasztott alkalmakat, ha egyszer ő már nem lesz.
8/8 anonim válasza:
Utolsó az igaz hogy beteg és azt figyelembe kell venni, viszont az senki fájdalmára, traumáira és az elveszett dolgokra nem magyarázat hogy vannak rosszabb szülők is..vannak, ahogy jobbak is, de attól nem lesz neki se jobb se rosszabb és ettől a tudattól nem kapja meg amitől pl megfosztották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!