Az apának is van szíve. Nem tudom feldolgozni, hogy a fiam
nem hív meg sem a polgári sem a templomi esküvőre.13
éve elvált a feleségem tőlem. Csodálatos család
voltunk. Én jó apa voltam. A szülői értekezletekre én
jártam. Valaki segítene válasszal?
Mi újság van veled kérdező, remélem, rendeződtek a soraid azóta! Drukkolok neked!
2016. aug. 24. 13:51
32/39 anonim válasza:
Nagyon remelem elsz meg es talan valahogy rendezodik ez a szornyu helyzet. sajnallak mert nem ertem hogy a fiad miert idegenedett el ennyire. Nem is beszeltek? A fiad ad valamifele magyarazatot? szerintem ez az anyagi magyarazat egy baromsag.
2016. okt. 4. 08:25
33/39 A kérdező kommentje:
Igen itt vagyok,élek,remélek. Túltettem magam,lelkem rendeződött azóta. Azért egy esküvői fényképet küldhettek volna,,, Valami jó hír is van. Utolsó években fiamtól semmi szüli,névnapi karácsonyi köszöntést nem kaptam. És láss csodát:Ferenc napomra és Karácsonyra kedves kis SMS-t kaptam.Január 7-én névnapja lesz.Kérdeznék : megköszöntsem,vagy nem? Szívesen várnék válaszokat.Kérem írjanak pár szót.(egy "apa")
2017. jan. 4. 05:03
34/39 anonim válasza:
Mindenképp
2017. jan. 4. 09:47
35/39 anonim válasza:
Feltétlenül. Nyitni kell, egy próbát megér. SOK SZERENCSÉT!
2017. jan. 4. 11:17
36/39 anonim válasza:
Na kérdező, vagy még? Jobb a helyzet azóta?
2019. szept. 4. 13:52
37/39 anonim válasza:
Pedig már nem sok van hátra az életéből. Nem szabad szemet hunyni a valóság felett. A fia tisztes távolból szereti Önt és ennek így is kell maradnia, ameddig ő nem kezdeményez.
Az ön helyében eladnám a házat vennék egy kis földet, kis házzal amit megcsináltatnék szinte teljesen zöldre energetikai szempontból, és zöldségeket termesztenék, kertészkednék, gyümölcsfákat ültetnék, állatokat tartanék. Most végre lenne ideje kicsit elmerengeni az életén és nem mások piszkát sepregetni az utcán önsajnáltatva.... Végre lenne ideje élni. Kérem használja ki és hagyja a fiatalokat élni. Adjon magára, és legyen ápolt. Az időtöltés közben megjön majd az ikhlet, hogy mi az ami a gyerekein kívül boldoggá teheti Önt. Sok sikert kívánok hozzá és ne feledje: Az idő az egyetlen olyan dolog ami korlátozottan áll az ember birtokában. Ezt a kis időt ameddig a Földön vagyunk ki kell használni, és magunktól kell boldognak lennünk nem más által. Függetlenedjen ezektől az érzelmektől, s ha jót akar magának az élelmiszer és az energiaszektortól is. Én szurkolok Önnek.
33/F
2023. máj. 4. 22:00
38/39 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy a "gyerekek" elkerülik ezt a narcisztikus drámát, amit a bácsi itt a GYKn előad. Mindig csak ő, ő, ő, és ő. De hogy a gyerekek mit éreznek, az nem számít, csak ő. Gondolom élőben még ennél is durvább. A pszichiáter nem mondta ezt önnek, hogy ez egy másokra káros viselkedés, de lehet rajta korrigálni és akkor valószínűleg a gyerekek is nyitottabban lesznek önre? Ma már egyre többen felismerik ezt a személyiséget és távolodni kezdenek az ilyen emberektől. De valamilyen szinten gyógyítható és akkor a rokonok is hajlandóak lehetnek a közeledésre. Ne tessék feladni, tessék rákérdezni erre a pszichiátrián és talán találnak megoldást.
2023. máj. 24. 08:56
39/39 anonim válasza:
a csodalatos csaladok ahogy o irta nem szoktak elvalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!