Az apának is van szíve. Nem tudom feldolgozni, hogy a fiam nem hív meg sem a polgári sem a templomi esküvőre.13 éve elvált a feleségem tőlem. Csodálatos család voltunk. Én jó apa voltam. A szülői értekezletekre én jártam. Valaki segítene válasszal?
Mondjuk azt nem ertem, hogy ha a gyereknek van valamije (eljegyzes, eskuvo) akkor oda miert az aktualis oldalkocsival kell menni.
Annyi tisztelet lehetne bennuk irantad, hogy arra az egy alkalomra egyedul mennek es elviselik egymast, legalabb par orara, nem pedig odavisznek egy kulso embert akinek hozzad semmi koze.
Nagyon sokszor az "oldalkocsinak" is van szerepe a gyerek életében, második apja, vagy anyja a gyereknek. Egyetértek azzal, aki szerint arra az időre félre kéne tudni rakni a problémákat a gyerekük kedvéért, de persze van, ahol ilyet nem tudnak összehozni a felek (akármilyen csúnyán is hangzik, nem látunk bele más életébe, hogy mik azok a sérelmek, amiket nem tudnak félretenni). Teljesen elképzelhető, hogy itt nem az apával van gond. A testvérem olyan férfihoz ment hozzá, aki bár tartja a kapcsolatot az apjával, nagyon csúnyán mentek szét a szülők, a nagyszülőkkel össze is verekedett az apuka, amikor utoljára találkoztak (pedig komolyan mondom, nem tudom elképzelni, mindegyik kulturált embernek néz ki), így az esküvőről utólag értesítették az apukát. Aznap a család másik részével ünnepeltek.
Sajnálom, hogy így alakult, nem tudom, hogy mit lehetne ilyenkor tenni. Én azt gondolnám, hogy a volt feleséged, vagy a szülei akarták ezt így és nem a fiad találta ezt ki. Lehet zsarolják is ezzel ("ha apádat meghívod, mi el sem megyünk, tőlünk ne számíts semmire" - és hasonló szép dumák).
Ha még van idő az esküvőig, meghívhatnak, de megpróbálhatsz beszélni is a fiaddal, hogy hadd lehess ott a szertartáso(k)on, ha a lagziban nem is. Ha nem hívnak meg, akkor viszont ne csinálj jelenetet, bárkinek joga van ott lenni pl a templomban, de ha nem hívnak meg, ne tűnj fel váratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!