Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apának is van szíve. Nem...

Paolo4526 kérdése:

Az apának is van szíve. Nem tudom feldolgozni, hogy a fiam nem hív meg sem a polgári sem a templomi esküvőre.13 éve elvált a feleségem tőlem. Csodálatos család voltunk. Én jó apa voltam. A szülői értekezletekre én jártam. Valaki segítene válasszal?

Figyelt kérdés

#esküvő #Apa és fia kapcsolat.
2016. máj. 25. 07:03
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Igen,most már 13 éve egyedül. Csütörtökön voltam a helyi pszichiátrián.Ők kitalálták,hogy miért nem hívott meg a fiam. Idézem : "Ferenc tudja,hogy egy lakodalomnak anyagi vonzatai is vannak. Ön mennyit tud adni?" Keveset,mondtam.És felírtak valami nyugtatót.A lakásomat akartam nászajándékba adni. A lányoknak már van saját lakásuk.Két szint,öt szoba,pang az ürességtől. De nem merem felhívni telefonon.,, Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokat segített.
2016. máj. 29. 11:14
 22/39 A kérdező kommentje:
A lakodalomra nem mennék el. Volt feleség és élettársa,,, Csak a polgárit és a templomit nézném meg. Illő távolságból. A kötelet már megcsináltam.Én felakasztom magam. A gyerekek voltak életem értelme.
2016. jún. 1. 19:27
 23/39 anonim ***** válasza:
92%
De miért nem hivja fel ès kèrdezi meg a fiától?
2016. jún. 1. 20:38
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Hívja már fel! Pszichiátriára menni nagyobb dolog, mint egy telefont felvenni.
2016. jún. 2. 10:41
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Hello. Élsz még ugye? Adj már jelet. Egy embernek nagyon sok mindent ki kell bírnia, még ha nagyon-nagyon fáj is. Látttam sírni férfit, az apámat. Soha nem gondoltam, hogy ő ilyet is tud. Sajnos az élet hoz cifra dolgokat. De itt vagyunk neked. Tartsuk a lelket benned. Csak mondd hogy mi bánt. Csak mondd , hogy minden oké, megvagyok. Tudod a magyar mindig összetartó nép.
2016. jún. 3. 17:48
 26/39 A kérdező kommentje:
Cogito,ergo sum.Tanultam latint a gimiben Zircen 71-75-ig. Élek,tehát létezek.Sokat gondolkodok.Periklész is kitagadta fiát. Most én is kizárjam őket az örökségből? Eladjam a házat? De annyit dolgoztam a házon,hogy nem élném túl,ha más ember lakna benne.
2016. jún. 3. 19:53
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! A harag (és a bosszú) nem jó tanácsadó. Függetlenül, hogy neked nagyon fáj, ne tegyél hülyeséget. Éld az életed. Lásd meg a szépet a természetben, fordulj olyan élőlények felé, akiknek szüksége van a segítségre, akár menhelyre eljárhatsz sétáltatni, lesz célja az életednek és megismersz csomó új jó embert. A gyerekeid felé nyiss továbbra is, remélhetőleg előbb utóbb visszatalálnak hozzád is. A Te lelkiismereteddel neked kell tudni elszámolni, az Ő lelkiismereteikkel pedig majd nekik kell elszámolni ha itt az idő.
2016. jún. 4. 08:21
 28/39 anonim ***** válasza:
14%
Köszönetet mondok neked, hogy jó és kedves volt velem van egy csodálatos nap.Hála hogy Istennek, hogy megvagy. A házat ne add el, csak ha nagyon muszály, mert mondjuk szükség van a pénzre vagy kisebbet szeretnél. Vagy mert mindig a régi szeretteid jutnak eszedbe és úgy nem tudsz új életet kezdeni. Mindig van remény ezt ne felejtsd el.
2016. jún. 4. 09:04
 29/39 A kérdező kommentje:
Még egy utolsó tanácstalanság. Közben megtudtam,hogy a leendő menyem,a menyasszony babát vár. Van-e jogom meglátogatni az unokámat ? Vagy inkább ne erőltessem.Biztos megfogja kérdezni 5-6 évesen,hogy hol van az én nagypapám,,
2016. jún. 8. 15:08
 30/39 anonim ***** válasza:
49%
Igen van hozzá jogod, hogy meglátogasd az unokádat. Ezt senki el nem veheti tőled. Egy életünk van, ami sajnos eltelik. Nem mindegy, hogy hogyan. A szeretet kísérje minden léptedet. Tedd meg a kezdő lépést a családod felé. Támogató lépést. Ha nem megy, új család, új asszonyt javasolnék.
2016. jún. 28. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!