Ezek után lehet még normális kapcsolatom a szüleimmel?
Most lesz 5 hónapja hogy együtt vagyunk barátommal és szüleim is nagyon kíváncsiak voltak már rá szóval átjött hozzánk.
Nos, szüleimről annyit, hogy nem szeretik ezeket a "vad dolgokat" mint pl piercing. Barátomnak(19) pedig rasztahaja van, mondtam is neki, hogy lehet ez is szóba kerül, de nem érdekelte, mert már így is voltak, akik megszólták miatta, szóval tudja kezelni.
Hál'istennek normálisnak találták, de elkezdett mesélni a múltjáról. (Drogozott, minden hülyeségben bent volt, éjjel-nappal a barátaival volt) Viszont azóta változott, de szüleim mondták, hogy egy ilyen ember akármikor újrakezdheti a régi dolgait. Sőt meg is tiltották, hogy találkozzak vele. Egyébként próbáltam szüleimmel beszélni, szóval ez az opció kilőve. Veszekedés lett a vége. Mondtam nekik, hogy ők is láthatták mennyire normális, amíg el nem kezdett mondani olyan dolgokat magáról, amit mások inkább el sem mondanának, de barátom csak korrekt dolognak tartotta, hogy ha ilyeneket is tudnak róla.
Ez 2 napja történt, azóta szinte nem is beszélek szüleimmel. Vagyis ők nem beszélnek velem, mert én próbálkoznék, de mindig lezárják annyival, hogy nagyot süllyedtem a szemükben.
Igaza van a Kérdezőnek!
Hagyjátok béken, mert nem azt lérdezte, hogy "szerintetek milyen dolog, hogy a pasim ezt s azt mondta el" -, hanem hogy lehet -e normális viszonya ezekutan is a szüleivel! -és igen, szeribtem lehet, Draga Kérdező, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!