Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy ilyen a kapcsola...

Normális hogy ilyen a kapcsolatom az apámmal?

Figyelt kérdés
Még mielőtt megszülettem volna elváltak a szüleim.Én anyámnál maradtam.Apám soha nem fizetett gyerektartást de ennek ellenére anyám rendes volt és hagyta hogyha akarom akkor találkozzak vele.Néha tényleg volt hogy jó fej volt de legtöbbször olyan dolgokat csinált hogy az valami hihetetlen.Pl 11 éves koromba anyám elvesztette a munkáját és szó szerint éheztünk.Mikor ezt mondtam neki,ahelyett hogy segített volna kinevetett,anyámat meg ki pletykálta hogy mennyire szerencsétlen hogy még el sem tud tartani.És ez csak egy a sok ilyen közül.Már 17 éves vagyok de most meg ki akar békülni meg minden,de az a baj hogy kb ugyan olyan,vagy még rosszabb mint régen.Most is lenne szükségem segítségre,de erre is csak annyit mond hogy akkor keressem ha megoldottam a problémáim addig ne fárasszam ilyenekkel.Most kb mit csináljak az ilyen emberrel?

2015. aug. 20. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit... azért van bőr a pofáján, békülni azt szeretne, na de ha kell valami, akkor menj a p.csába...
2015. aug. 20. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy az apukád, nem kell feltétlenül vele jó viszonyt létesíteni. Ahogy érzed, úgy cselekedj! Ha Te is kiszeretnél vele békülni, akkor békülj, ha nem, akkor ne békülj, ilyen egyszerű.

Hozzátenném, engem tényleg nem érdekelne, hogy az apám, aki gyerekkoromban csak végignézte, ahogy szenvedek, Én olyan emberrel, szóba sem állnék. Főleg, hogy az apám. Undorító.

2015. aug. 20. 01:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az apa definíciójához kevés az, hogy a genetikai készletem fele tőle van. Sose tett érted a világon semmit, innentől kezdve az én szememben ez az ember csak nemző, az apa megnevezést nem érdemli meg.

Abban, hogy mit csinálj vele, csak te döntesz. Én a helyedben már akkortól halottnak tekintettem volna, amikor az anyámat, aki helyette is mindent megtett értem, kiröhögte és degradáló dumákat terjesztett róla. Ilyennel nem állok szóba, a fejemet is elfordítom, ha meglátom, és az ujjamat se mozdítom érte, ha döglődve fetreng előttem.

De, mint írtam, ez a te döntésed, nem az enyém.

2015. aug. 20. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!