Van itt, akinek a szülei nagyon nehezen vették tudomásul, hogy felnőtt? Mennyire kellett drasztikus eszközökhöz folyamodni, hogy elfogadják, hogy felnőttetek, és hagyjanak élni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 00:14
21/22 A kérdező kommentje:
jav: én csináltam meg (utólag módosítottam a mondatot, elnézést)
2016. máj. 19. 11:33
22/22 anonim válasza:
Hmmm...hát akkor szerintem mondd vissza apukád segítségét. Csináld meg te magad, vagy csináltasd meg szakemberrel és akkor anyukád nem fog pakolgatni nálad. Valamit valamiért. Miután ezt közölted velük, mondd, hogy két hét múlva beugrassz hozzájuk szombat délután, mert mostanában nem érsz rá, sok a munkád. Lehet a fizikai távolság is jót tenne ennek az ügynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!