Van itt, akinek a szülei nagyon nehezen vették tudomásul, hogy felnőtt? Mennyire kellett drasztikus eszközökhöz folyamodni, hogy elfogadják, hogy felnőttetek, és hagyjanak élni?
"Mennyire kellett drasztikus eszközökhöz folyamodni, hogy elfogadják"
Drasztikus eszközökkel??
Hát addig vered őket, amíg el nem fogadják.
:)
Nekem anyukám a mai napig sem. Folyamatosan hova mesz, így csináld úgy csináld, csak így lesz jó stb...
Sajnos én eddig nem tudtam leallitani. Ami talán bejott, hogy rahagyom, amit mond és csinálom a saját fejem szerint. Sokszor persze robbanok, hogy hagyom mar békén, amiből persze óriási vita lesz. Majd pár hét nyugalom és kezdődik elölről. Próbálom minél több dologból kihagyni, csak az se jó, mert mégis az anyukám és szeretem.
28/N
Van munkahelyem, saját lakásom, fenntartom magam, most felújítási munkáim vannak, amiknek egy részét (már nyugdíjas) apám meg tudja csinálni, amit én nem, és olcsóbb így, mint szakembert megkérni, és szabadságot kivenni miatta. De főleg anyám képtelen belátni. Igen, ha itt van nálam, elkezd rendezkedni, meg kiselőadást tart. A mostani munkahelyemet anno apám majdnem feljelentette, mert első időkben csak kölcsönzöttként foglalkoztattak (azóta állandó állományban vagyok, mostanra elfogadta, hogy itt dolgozok, de amikor kiderült, nagyon haragudtam rá). Anyám állandóan el akarja adatni a lakásomat, vagy nyúz, hogy adjam ki albérletbe és költözzek vissza hozzájuk.
Egyáltalán nem vicces.
Add el a lakást mi? :D
Bocs, de nekem erre kell egy...hosszúúúú idő.... hogy feldolgozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!