Szerintetek aki maga előtt hűtlenséget lát a családjában, az maga is hűtlenné válik felnőtt életében?
Nem, ez emberfüggő.
Az én szüleim dohányoztak (már nem), én sosem ki sem próbáltam.
Ők monogámak, én nem. Anyumnak csak apum volt, apumnak is csak anyum. Én swingeresem, bi vagyok, imádom a hármast. Heterok, én biszex vagyok.
Emberfüggő.
Apukám piált és félrelépett, mindkét szülőm láncdohányos volt.
Én soha ki se próbáltam a cigit, késztetésem se volt rá.
Alkoholt még szilveszterkor se nagyon iszok, csak ha nagyon tukmálják. És hűséges vagyok mint egy kutya.
Nekem a szüleim tökéletes negatív példaképek voltak. Ennek ellenére sok tulajdonságot átvettem tőlük aminek nem örülök.
NEM!! Olyan kedvesek vagytok, hogy aki soha nem volt ilyen helyzetben, az magabiztosan válaszol, ezen kívül olyan példákat hoz, mint az alkohol, (amiben van genetikailag örökölhető hajlam), valamint a dohányzás, amiről meg bizonyították, hogy a dohányos szülők gyerekei gyakrabban rászoknak.
Elvált szülők gyermeke vagyok, felnőtt nő, határozottan tiltakozom, hűséges típus vagyok.
Aki miatt elvált szülők gyermeke vagyok, az az apám. Az ő szülei is elváltak.
Mivel a kérdés férfiakról szólt: ismerek korombeli férfiakat, akiket az anyjuk nevelt fel, csodás apukák és férjek, nem hiszem, hogy örömként élté volna meg hogy a szüleik elváltak.
Most beparáztattad magad, hogy a pasid lelép, mert elvált szülők gyermeke, vagy tényleg komolyan gondolod ezt az öröklődő marhaságot? Vagy Sári néni a szomszédból ezt mondta? Azért válaszoltam, mert ez egy akkora bxromság... nehogy elhiggye valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!