Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ilyen velem az anyam? Sos

Miert ilyen velem az anyam? Sos

Figyelt kérdés
Az anyam eleg tapintatlan velem,ellenben az ocsemmel teljesen mashogy banik.Peldaul,ma reggel 9-kor beront a szobamba felhuzza a redonyt es apu lentrol vmit kiabal es o ugyanugy kiabalva valaszol neki.Mondtam hogy aludni probalnek mert en hetkoznap mindig 5:20-kor jovok es 7-8 ig talpon vagyok mig o csak 6-fel 7fele kell..erre kozolte h nem erdekli,a szennyes kell...utanna kiviharzott es a folyoson kezdett nagyon hangosan rohogni..es ez igy ment ameddig le nem mentem...a masik meg hogy szinte semmibe se tamogat...elmondok neki valamit amihez jol esne egy kis tamogatas erre csak ul es nez ram mintha teljesen leszarna..utanna kozli hogy leszarja,azt csinalok amit akarok..persze az ocsemnel teljesen mas a helyzet...o az elso szamu kedvenc,nala a bunti max 1 napig tart mert kikonyorgi hogy vonja vissza...allandoan kivetelznek vele es amikor megemlitem en vagyok a legnagyobb szar hogy hogy mondhatok ilyet...anyuval probaltam beszelni,ot se erdekelte..mit tudok meg tenni??15/l

2016. máj. 14. 09:44
 1/10 A kérdező kommentje:
*5:20-kor kelek
2016. máj. 14. 09:45
 2/10 A kérdező kommentje:

*este 7-8 ig

6-fel 7 fele kel

2016. máj. 14. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
2%
költözés
2016. máj. 14. 09:53
 4/10 anonim válasza:
2%
Koltozz el otthonrol.
2016. máj. 14. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Persze, 15 évesen költözzőn el mi? Okosok!

Sajna az én szüleim is ilyenek voltak... minden áldott hétvégén reggel 8kor nekiálltak, és addig ment a lakás egyik végéből másikba kiabálás, edénycsörgetés, rádiózás, míg az öcsém is én is felébredtünk. Aztán mi voltunk a sz@rok, hogy rossz a kedvünk :(

De anyuék máig ilyenek, pedig már rég kirepültünk. Nekik 9ig aludni katasztrófa, akkor már "oda a nap" :D

Már 37 vagyok, de még mindig nem értem miért csinálták ezt...

Alig várom a kisfiam ne keltsen minden reggel 7kor :)

Egy dolgot tudsz megpróbálni, beszélj velük... illetve menj elèbe a dolognak, vidd ki a szennyesed, stb...

2016. máj. 14. 10:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Beszelni mar probaltam veluk es apam kozolte hogy elege van hogy mindent megmagyarazok es csukjam be az ajtot..nalunk szart se er ha becsukom az ajtot,szinte minden ugyanugy meghallataszik..persze ezt magyarazhatom:(
2016. máj. 14. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Talán azért, mert mivel ők hétköznap dolgoznak, csak a hétvége marad takarításra, amit hamar le szeretnének tudni, hogy ne adj isten egy-két órát pihenjenek ők is? nem mindenki teheti meg hogy kilencig alszik. Mond meg nekik, hogy had aludj 10ig, utána szó nélkül felkelsz és segítesz, bármiben amire megkérnek.
2016. máj. 14. 10:34
 8/10 A kérdező kommentje:
En szoktam nekik mindig segiteni..ha koran kelek akkor az meg hogy miert nem alszok amikor lehet😅Reggel amugy nem szoktak takaritani..
2016. máj. 14. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem értem a problémádat.

Munkanap reggel 5.20-kor kelsz, ez egy 15 éves lánynak tényleg korai. De este 7-8-ig talpon lenni, ebben mi a rendkívüli? Én ennyi idős koromban 10-11 között feküdtem le és fél 7-kor keltem. Te simán le tudnál feküdni 9-kor, ahogy a napodat elmondtad, és kialudhatnád magad reggel 5.20-ig.

Így hétvégére nem gyűlne föl benned az alváshiány és nem akarnál 9-ig, 10-ig aludni.

A te korodban az ideális alvásmennyiség kb. 8-9 óra, igazából 8 óra alvás után sem lehetsz kialvatlan.

Szóval reggel 9-kor lazán túl kéne lenned már a reggelizésen is, nemhogy rossz néven venni, hogy felébresztenek.

2016. máj. 15. 00:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Latom kedves utolso megfogtad a problemam lenyeget...
2016. máj. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!