Miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés
Öcsém mindent megkap.. Ki se nyitja a száját de már rögtön nyalják a seggét. Én Karácsonyra kaptam egy nadrágot (3500ft-ért) tesóm 15e-ft-os kocsis pályát adidas melegítőt stb.. Én azóta nem kaptam semmit,holott öcsém minden hónapban új ruhákat kap.. Nem sokára lesz a szülinapom. Gondoltam megemlítem anyuméknak hogy vegyenek egy telefont mert most lesz 2 éve hogy azért könyörgöm.. De nem nekem nem lehet telefonom mert nem arra fog elmenni egy fizetés.. De ha tesóm mondaná.. Neki a legujjabb Iphone-t is megvennék... Annyira rosszul érzem magam anyum miatt.. mindig csak engem hibáztat velem ordít.. Ma az is baj volt hogy ettem... Valaki segítsen..mit tegyek?
2016. máj. 9. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. máj. 9. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:
11%
"legujjabb Iphone-t" Legújabb de mindegy, kivagyok ettől az iPhonetól, a Samgung Galaxy 7 sokkal jobb vagy Vertu. Beszéld meg a szüleiddel, mi nem tudunk segíteni és nem tudjuk miért ilyenek a szüleitek.
2016. máj. 9. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

#2 nem teljesen mindegy hogy milyen telefont akar?! A szülei nem vesznek meg neki semmilyet, nem csak iPhonet...

Kérdező sajnállak, hogy ilyen szüleid vannak (félreértés ne essék nem a telefon miatt, hanem minden másért, amit írtál)

2016. máj. 9. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos történet, a második gyerekkel javítják ki az elsőnél elkövetett hibákat. Azért kap meg mindent, mert bűntudatuk van és ezzel kompenzálnak.
2016. máj. 9. 19:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Ő 13 én 15
2016. máj. 10. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!