Miért csinálják ezt velem a szüleim és a tesóm?
Természetesen nagyon szeretem őket még akkor is ha az idegeimre mennek néha.Mostanság úgy érzem,hogy hátérbe szorulok és folyamatosan minden csak a tesómról szól felfogok sorolni olyan dolgokat az elkövetkezendő regényben amit nem értem miért tesznek,velem.
Ha megkérem a szüleimet,hogy vigyenek el valahova akkor mindig minden hülyeséget találnak ki,hogy miért ne menjek.Már két éve szeretnék elmenni a rajongói találkozójára a kedvenc együttesemnek de sose jutottam még el,mindenféle hülye indok miatt.Bezzeg ha a tesómat kell elvinni akkor egyből elviszik ugyan abba a városba ahova én akartam menni csak más programra.
Tudni kell rólam,hogy jószívű vagyok,megosztom a családtagjaimmal a dolgaimat ha szükségük van rá.Többnyire vagy elrontva kapom vissza és nem tudom használni arra amire nekem kéne vagy éppen ha elkérném a tesómét,akkor rávágja,hogy menjek már ki a szobájából hagyjam őt békén vagy éppen kapok tárgyat de nem azt amire szükségem lenne.
Mindkettőnknek van/volt hörcsögje.Tesómé beteg volt az itteni állatorvos nem tudta meggyógyítani,ezért a szüleim felajánlották,hogy elviszik másik orvoshoz de addigra szegény elhunyt.Most az én kisállatom beteg megemlítettem neki nem akarok úgy járni,mint a tesóm de azt mondják majd ha ráérnek akkor elviszik.Sose érnek rá pedig tudják,hogy nincsenek barátaim és a hörcsögöm a mindenem.
Tudom jól,hogy sose leszek olyan jó tanuló mint a tesóm.Már nagyon unom,hogy folyamatosan azzal jönnek,hogy a tesókám mennyit tanul.Oké elismerem,hogy sokkal ügyesebb mint én tanulásba de igyekszem magamhoz képest, a mostani tanévben nagyon is jól állok.Nem tehetek róla,hogy nehezebben tanulok mint a tesóm.Próbálom mindig a maximumot nyújtani amit elvárnak tőlem.
Szükségem lenne egy töltőre,mivel az enyémet tönkre tették de nem kapom meg majd csak fél év múlva.Ha a tesómnak kell valami egyből megkapja két éves volt a telefonja már megint kapott egy másikat pedig az előző is tökéletes volt.Én meg nem kapok egy töltőt úgy,hogy ők tették tönkre.
Eddig még csak két párkapcsolatom volt,mindkettő szerelmemet az édesanyám üldözte el mellőlem.Tudom,hogy fiatal vagyok ráérek még a pasizással de azért rosszul esik amit csinált.
Igen mindketten lányok vagyunk tudom,hogy letudtam volna írni utólag rájöttem de ez hosszú!
16 és 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!