Szerintetek jogos a szüleim reakciója? Mit csináljak?
nem akarnak szégyenkezni miattad, "mert ők nem így neveltek"...
sajnos amíg függsz tőlük addig van beleszólásuk a dolgaidba...
23F
A rossz szülő ismérve az, amikor a gyerek kinézete miatt ítélkeznek. Az ilyenek csak uralkodni akarnak, hogy mindig azt csináld engedelmesen, amit parancsolnak. Nem alakul ki bizalmi légkör, így a gyerek is mindig titkolózni fog, ami a rossz társaságba keveredés alapfeltétele.
Tartsd meg a tincseket, de ne feledd, csak azért nem kell majd mindenben ellent mondani a szülőknek, hogy bosszút állj. Keresd a középutat.
Bevallom őszintén,hogy nekem sem tetszik a raszta haj. De ha neked igen, nincs vele semmi baj.
Az a fontos,hogy te érezd jól magad a bőrödben.
A szüleid meg majd megbékélnek. 18 évesen nem igen kéne beleszólniuk abba,hogy milyen hajad legyen. Ennyi idősen én voltam szőke, vörös,fekete.Aztán rájöttem,hogy nekem az eredeti barna áll a legjobban. Ennyi. De hiába mondták meg előre, nem hittem nekik. Nem is bánom,hogy így alakult. A haj visszanő, nem lehet annyira elrontani,hogy maradandó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!