A szüleim és a barátom utálják egymást. Mit csináljak?
Nem találok szavakat! Most az a gond, hogy nem szép, vagy az hogy ateista?
És még a tinik felületesek, mikor a szülők azok?
Ha szeretitek egymást, tarts ki mellette. Valószínűleg nem rosszak a szüleid, és ha látják, hogy boldog vagy vele, elfogadják. Kitartás, 5 hónap még semmi.
" Utána nemrég beszólt anyának, aki azóta tilt tőle."
Szerintem ez itt a baj... Tanuld meg, hogy hiába nagy szerelem, azért a családod a családod, te szidhatod őket, mint a bokrot, de fordítva nem kéne megengedni...
" Kérdező, ideje, hogy a sarkadra állj, azzal találkozol, akivel akarsz, az megy a ballagásodra, akit meghívsz, azzal töltöd a 18. születésnapod, akivel akarod... ne hagyd már, hogy más szabja meg ezeket a dolgokat."
Így van, ha az illető 18 év után önellátó lesz..... Velszeg nem......
" Kérdező, ideje, hogy a sarkadra állj, azzal találkozol, akivel akarsz, az megy a ballagásodra, akit meghívsz, azzal töltöd a 18. születésnapod, akivel akarod... ne hagyd már, hogy más szabja meg ezeket a dolgokat."
Megint egy 16 éves gyerek, aki azt hiszi, 18 után szabad a pálya. EL KELL tartanod magad, ha ez megy, akkor sorry.
Mert a szülők többsége ilyen. Ezt velük kellett volna megbeszélned.
Nem tudnék együtt lenni olyannal, aki beszólogat a szüleimnek... Hiába csak egyszer történ meg, megtörtént, és megtörténhet többször is. Erről azért a barátoddal is elbeszélgethetnél.
Szerintem többre tartanak érdemesnek, mint ehhez a fiúhoz. Szerintem nem írsz le mindent korrektül a fiúval kapcsolatban....
Szerintem az, hogy az ő szülei örülnek, a tiéd meg nem, arra utal, hogy nagy a szakadék a két család között valamilyen formában.
Szerintem a szüleid csak jót akarnak neked, még ha ez közhelynek is tűnik, de majd rájössz. Remélhetőleg mielőbb...gondolkodj, ahhoz, hogy tejet igyál nem kell tehenet venned, összeköltözés, jó messzire azoktól, akiknek olyan sokat köszönhetsz, bravóóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!