A szüleim és a barátom utálják egymást. Mit csináljak?
De mért kell 17 évesen már összeköltözésről elmélkedniiiiií? Jajj a hormon-cunami..
Barátkozni kell és ennyike.
Nyugiiiii, na, béke. Tessék szépen tanulni, jól leérettségizni, szeretni a szüleidet, mert ők is téged. Jobb lenne ha nem érdekelnéd őket? Oda mennél ahová akarnál, nem foglalkoznának vele kikkel barátkozol, mit eszel, mit iszol, melegen öltözöl-e, van-e fűtés otthon, van meleg étel, mi volt az iskolában, bántott valaki? Komolyan jobb lenne Aranybogyó?
"Szeptemberbe jó messzire megyek fősulira, utána meg ha elvégeztem, barátomhoz költözöm"
Hát persze! Csak majd az akkori barátodhoz...
Kérdező, szerintem ne foglalkozz a kedves 50%-os válaszadó okoskodásával, én is akkor jöttem össze a barátnőmmel, amikor 17 éves volt... rá egy évre, az érettségije után pár héttel összeköltöztünk... és azóta együtt vagyunk, 18 éve.
És nem, a szülőknek nem volt érdemi lap osztva a döntésekben, de szerencsére anyósék nem is ezek a "most még nem érted, de majd, majd ha felnősz még hálás leszel érte" - világesze-fajták, ahogy a másik undorító szülőbetegségben az "amíg az én kenyeremet eszed, addig"-ban sem szenvednek... ja meg vallásosnak se vallásosak. Szóval elmondták a páromnak a kétségeiket, paráikat, Ő meghallgatta tisztelettel, majd döntött. Ő. Még véletlenül se a "természetesen csak a legjobbat akaró" szülők - mert hogy tudták, hogy a lányuk élete, párkapcsolata NEM az ő döntésük.
(azóta is jó a kapcsolatunk különben.)
Bizony #16, én voltam az egyik lepontozód... az embernek első sorban a saját életét kell élnie, és nem a mások által elvártat, ugyanis ez az egy élete van neki - még akkor is, ha az a más a szülője.
A másik, hogy bicskanyitogatóan lekezelő a stílusod a Kérdezővel szemben.
Én a barátommal 15 évesen jöttem össze s szintén egy ilyen beszólás indította el a lavinát. 17 éves koromig bírtuk titokban, mert nagyon szerettük egymást. Mára vége a dolognak és el is telt kicsit az idő, de végülis beláttam hogy jogosan nem akartak hagyni minket együtt lenni. A lényeg az, hogy hasonló cipőben jártam én is, így ha szeretnél beszélgetni valakivel, nekem írhatsz nyugodtan ! :)
19L
"Szerintem ez itt a baj... Tanuld meg, hogy hiába nagy szerelem, azért a családod a családod, te szidhatod őket, mint a bokrot, de fordítva nem kéne megengedni..."
Ki vagy te? Egy 15 éves nyikhaj, aki sokat képzel magáról?
Unbdorító, remélem kamu, hogy ennyire semmilyen emberek élnek a Földön, hogy őket tisztelni kell, de visszafele már nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!