Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szülei és az én szüleim utálják egymást! Mit tegyek? (21/L)
A barátom apja régen kétes ügyleteket bonyolított, börtöben is volt. Ismert bűnöző. (volt)
A barátom nem ilyen, nem akar rá hasonlítani, de szereti, mert csak az apja. A szüleim jogászok. Mikor megtudták, hogy ki a barátom édesapja, teljesen kétségbe estek és közölték, hogy nekik ez nagyon kellemetlen.
Nagyon szeretem a barátom, 1 éve járunk, de rengeteg konfliktus van ebből. Édesanyám kétségbe van esve, hogy hogy fog ő az esküvőn leülni ezzel az ember például, ismert bíró létére.
Most összevesztem már ezen a barátommal is, hiszen hogy kompenzáljom elkezdett nekem olyanokat mondani, hogy a te szüleid füle mögött is van vaj te csak ne aggódjál az apám szerint ők is "patkányok" és hasonlók. A szüleim megbecsült emberek, nagyon becsületesnrk ismerem őket. Normális, hogy ilyeneket mond a barátom?
Hogy próbál ellenük fordítani és elérni, hogy kételkedjek azokban akikre a legjobban felnézek? Ez engem nagyon bánt! Segítsetek!
Ezen nem lehet segíteni.
A multat nem lehet megváltoztatni. Vagy keresel mást, vagy csak egymással foglakoztok,és minden mást kizártok. De amíg nem éltek együtt,ez nem megvalósítható.
"szüleim megbecsült emberek"
Tévedsz. Csak ők terjesztik ezt magukról.
3. Ellopta az ötletem :D
Ezzel nem is lenne baj,de ha ez a ti viszonyotokban is előjön,az már nem jó.
Az esküvőn meg vane kèt oldal,nem kell mellé ülnie,nem miattuk "kell" elmennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!