Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim utálják a párom. Hogy fogadtassam el őt velük?
Figyelt kérdés
Igazán okuk nincs rá hogy ne szeressék, mégsem tudnak vele jóban lenni, és anyuék nem is kíváncsiak rá...van erre megoldás? zavar a helyzet2009. nov. 5. 14:31
1/8 anonim válasza:
Hát először is kérdezd meg tőlük mi bajuk vele, aztán okítsd ki a párod:D Sztem.
2/8 anonim válasza:
egy szülőnek az az egyik dolga hogy megpróbálja a gyerekét védeni a kapcsolatoktol, ösztönösen teszi, nem rossz és nem jó indulatból. a haszna pedig az, hogy ha az ellenzés ellenére is kitartotok egymás mellett, akkor egy idő után elfogadják, és ha kitartottatok, akkor eléggé szeretitek egymást ahhoz hogy hűségesek maradjatok, éncerintem...
3/8 anonim válasza:
oka biztosan van, hogy nem kedvelik. ha más nem, akkor valamiféle előitélet. ezeket kell megkeresni és felszámolni. máshogy nem megy.
4/8 anonim válasza:
az a baj hogy a szulok kulso alapjan itelnek...lehet hogy a barodnak sok piercingje van,vagy ha nem is sok akkor erdekes helyen...stb
5/8 anonim válasza:
fogadjunk 15 vagy a pasi meg 30... :D
6/8 A kérdező kommentje:
teljesen átlagos külsejű, én 21vok, a barátom 25. jah és nincs piercingje.:D
2009. nov. 5. 16:57
7/8 anonim válasza:
Akkor nyílván a szüleiddel van a baj.. :D
az lehet, hogy védeni próbálnak a kapcsolattól? :o
8/8 anonim válasza:
Én erre annyit mondok h....nem az a lényeg h a szüleidnek tettszen a pasid v csajod...hanem h neked teszik és igazán szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!