Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utaljak egy srácnak arra hogy nagyon tetszik és szerelmes vagyok belé. Nem csak barát szeretnék vele lenni?!?!
egyszer már "fűzte" az agyam ez a srác...csak akkor még nem tudtam mit akarok...most már tudom...meg akarom szerezni!!!
20F/15L
Ez a csávó szépen bevisz a málnásba és kész.
Legalább a te korosztályodat erre használják az esetek nagy
többségében.
Kezdjél valami fiatalabb sráccal.
"Egy pasi nem száll vissza arra a lóra,ami egyszer már ledobta..."
HATALMAS! ELlopom!
Mennyire ismered jól a srácot? Mert ha csak egy fellángolás és momentán nemigen látsz ki a "lila köd" mögül, akkor szerintem várj még vele, akármilyen nehéz is. Velem volt már olyan hogy nagyon tetszett egy lány... 2 hónapig, de aztán leomlott a függöny és nem találtam azt amiért belezúgtam. Ha viszont már régóta szereted és ismered is annyira hogy nem kell tartanod attól hogy bármi balul sül el, akkor vágj bele persze és egyszerű dolgod van onnantól, csak elhívod valahova beszélgettek aztán elkapod és lesmárolod - ennyi.
Amúgy meg 14.51 sok parasztról hallottam már és saját magam is láttam már olyat hogy 24-26 éves fiúk, a 17-18 évesek bulijára járnak... Szerintem egyértelmű hogy miért, kb olyan mintha dinamittal horgásznál... És nem egy lány ismerősömet bántották meg így, hogy gyakorlatilag csak arra kellettek hogy legyen kivel b"szni. Úgyhogy az a málnás igenis elég veszélyes tud lenni....
19/F
Nagyon jól ismerem már :)
2 éve család barát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!