Miért csinálják ezt velem a szüleim és a tesóm?
Természetesen nagyon szeretem őket még akkor is ha az idegeimre mennek néha.Mostanság úgy érzem,hogy hátérbe szorulok és folyamatosan minden csak a tesómról szól felfogok sorolni olyan dolgokat az elkövetkezendő regényben amit nem értem miért tesznek,velem.
Ha megkérem a szüleimet,hogy vigyenek el valahova akkor mindig minden hülyeséget találnak ki,hogy miért ne menjek.Már két éve szeretnék elmenni a rajongói találkozójára a kedvenc együttesemnek de sose jutottam még el,mindenféle hülye indok miatt.Bezzeg ha a tesómat kell elvinni akkor egyből elviszik ugyan abba a városba ahova én akartam menni csak más programra.
Tudni kell rólam,hogy jószívű vagyok,megosztom a családtagjaimmal a dolgaimat ha szükségük van rá.Többnyire vagy elrontva kapom vissza és nem tudom használni arra amire nekem kéne vagy éppen ha elkérném a tesómét,akkor rávágja,hogy menjek már ki a szobájából hagyjam őt békén vagy éppen kapok tárgyat de nem azt amire szükségem lenne.
Mindkettőnknek van/volt hörcsögje.Tesómé beteg volt az itteni állatorvos nem tudta meggyógyítani,ezért a szüleim felajánlották,hogy elviszik másik orvoshoz de addigra szegény elhunyt.Most az én kisállatom beteg megemlítettem neki nem akarok úgy járni,mint a tesóm de azt mondják majd ha ráérnek akkor elviszik.Sose érnek rá pedig tudják,hogy nincsenek barátaim és a hörcsögöm a mindenem.
szinte majdnem ugyan így vagyok mint te! csak nekem a kisebbik tesom kap meg mindent... borzalmas tudom, nekem igazán sok bajom volt az emberekkel, nem is tudom valahogy egy idő után meguntak szóval kb egy éve nincsenek barátaim. Úgy voltam vele hogy olyan barátokra nincs szükségem akik cserben hagynak, akik csak elárulnak...én fiatalabb vagyok nálad, bár néha úgy érzem az én korosztályomhoz túl komoly és csöndes vagyok. a szüleim... nos én jó esetben egy fuvart kapok mivel elég messze lakunk a sulitól és a buszon mindig van egy részeg fickó aki zaklat, ha úgy vesszük, mindedj ez más téma. nálunk mindig az van hogy ő a kisebb és én hagyjam békén, meg én mért nem adom neki oda a kajám mikor ő éhes, közbe meg egész nap alig jutottam valami táplálékhoz, lassan már írószerem sincs, mert én adjam oda neki az enyém neki még nincsen zsebpénze ő nem tud magának venni ha elfog, mert amúgy ők túl elfoglaltak hogy ők vegyenek neki! ...
szeretsz olvasni? én a könyvtárban leltem megnyugvásra, ott csönd van, és bármelyik hős életét élhetem egy kicsit akinek nincs testvére példának okáért :) . csak próbáld ki! ha már zsong a fejed menj be egy könyvtárba, és nyugodj le. remélem segítettem!:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!