Véletlenűl kicsit több pénzt költöttem szüleim számlájáról, mint amennyit akartam mit csináljak?
Figyelt kérdés
15 000 forint érékéből vettem ruhát egy külföldi oldalon (euróval fizettem) és 40 000 forint lett levonva,felelősséget nem vállalnak meg semmi ,szóval nem tudom hogy fogom nekik elmondani...2016. jan. 23. 21:59
2/10 anonim válasza:
biztos fognak kapni egy kisebb infarktust. sok függ a ti anyagi helyzetetektől is. ennyi pénz másnak félhavi fizetése, de van akinek meg se kottyan. egyébként rendeltél már korábban arról az oldalról? egyébként szerintem utána kéne járni, akár a rendőrségen is, hogy ilyen esetben mit lehet csinálni.
3/10 anonim válasza:
Ezt hogy sikerült?
A "kicsit több pénzt" is felejtsd el, amikor közlöd velük, mert a 40 rugó közel 3szor annyi, mint az eredeti összeg.
Melyik oldalon vásároltál? Mennyi euró volt a fizetendő összeg?
4/10 anonim válasza:
:s szerintem ez jogilag lehetetlen.
5/10 anonim válasza:
És miért a szüleid számláját használtad? Kaptál rá engedélyt, vagy csak úgy lenyúltad a kártyát?
Jobb ha elmondod, mert úgyis kiderül a számlakivonaton.
6/10 anonim válasza:
adok 40.000ezret, ha csaj vagy. Majd le dolgozod nálam.
7/10 anonim válasza:
Vannak ilyen átverések az eBay-en meg más oldalakon, hogy 50 dollárnak van feltüntetve valami, és 100 dollár a postaköltség, ami kereséskor még meg se jelenik... de ahol levonták, ott előtte a végleges összeget kellett kiírniuk, szóval nem értem, hogy lett ez... melyik oldal ez? lehet, hogy te nézted el, de az is lehet, hogy átvertek, ennyiből nem lehet eldönteni.
8/10 anonim válasza:
Ha olyan felelőtlen szüleid vannak, hogy egy kiskorúnak a kezébe símán beadják a (családi) közös számla használati jogát, akkor nyílván nem lesz gond apukának és anyukának a 30 ezer különbség kifizetése.
Mondd csak el, őszintén, mert a számlakivonatból úgyis minden kiderül.
9/10 anonim válasza:
Mondd el, és ígérd meg nekik, hogy amint tudsz, elmész dolgozni, és megkeresed az elköltött pénzt.
10/10 anonim válasza:
persze, mindig az a válasz, hogy menjen el dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!