Jogos volt, hogy anyun kiakadt azon, hogy a tányért bent hagytam véletlenül, és csak fél óra múlva, mikor újra megláttam, hoztam ki?
Az emberek nem gépek. Adott dolgokra esetenként másként reagálnak. Akár az is lehetett az oka az ingerült reakciójának, hogy reggel leejtette a vajas kenyeret... Vagy éppen 28 perce mosogatott el és most ott van még egy tányér...
Hülyeség kiakadni ilyesmiken, de ez van. Nem mindig vagyunk képesek uralni az érzéseinket. Nem mindig csak egy dolog motiválja az embereket amikor tesznek valamit, ezért előfordulhat, hogy nem tűnik logikusnak valaki. Talán beszélgessetek többet.
Én anyaként akkor szoktam ezen kiakadni, amikor már napok óta ezerszer ismétlek valamit mint a papagáj, vagy sorozatosan nem figyelnek, levegőnek néznek én bezzeg ugorjak a nyikkanásukra. Aztán meg pislog mindenki, amikor kiborulok, hogy mi a franc van. Előtte a kedves kéréseket, a légyszives, kérlek szavakat meg se hallotta senki akármit mantráztam napokig.
Kétlem, hogy egy tányér miatt volt a feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!