Normális, ha 15 évesen nem engedik a szüleim, hogy vörösre fessem a hajam végét?
Figyelt kérdés
Semmi extrém nem lenne, barna hajam van, és a végén kb 5 centire vörös átmenetesre szeretném festeni. Tetszik, mert laza, és illene a stílusomhoz. De ők mégis ellenzik.
Szülők, ti mennyire engednétek a hajfestést a 15 éves lányotoknak?
2016. máj. 6. 18:30
2/33 A kérdező kommentje:
Hány éves korától engednétek?
2016. máj. 6. 18:33
3/33 anonim válasza:
Engedném a hajfestést ha normálisat, igényeset szeretne. A vége 5 cm vörös az rém ocsmány, szóval azt semmiképp. Ráadásul átmenetet festeni otthon nem lehet, csak gyakorlott fodrásznál, ami 20ezrekbe kerül.
4/33 anonim válasza:
Én nem vagyok szülő, de én sem engedném meg.
5/33 anonim válasza:
Hagyd inkább ahogy van. Ha korán kezded a hajfestést egy idő után tönkre megy a hajad és hullani fog...nem kicsit. A természetes hajszín az ember arcát szebbé teszi, jobban illik hozzá. Én 26 éves vagyok világos barna hajam van, soha az életbe nem festettem be és nem hullik a hajam, csak az a minimális göndör hajamtól.
6/33 anonim válasza:
Én nem vagyok szülő, de én sem engedném meg.
7/33 anonim válasza:
Nem értem miért ők mondják meg hogy milyen a hajad
8/33 anonim válasza:
Teljesen normális. Ráérsz 18-20 évesen festeni, de lehet, hogy addig rájössz, hogy tök fölösleges.
9/33 anonim válasza:
Én sem engedném, te fellázadnál és befestenéd. Aztán csá.
10/33 anonim válasza:
De azért azt tudd, hogy
a.) nagyon nem tesz jót a hajadnak
b.) nagyon hülyén néznek ki a 15 éves lányok festett hajjal és a sminkjeikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!