15 éves lány vagyok. Szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, mert vallásosak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Nem tudom mit tegyek. Ha titokban próbálok lenni a sráccal, egyszerűen nem engednek semmit. Ha rájönnének, hogy találkozgatok egy fiúval megvernének és büntetést adnának. Nem bírom ezt sokáig.2016. febr. 4. 22:35
1/30 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük! Ha meg kezet emelnek rád, akkor a Gyermekjóléti Szolgálathoz vagy a rendőrségre is mehetsz!
2/30 gnoomage válasza:
Kérdezd meg tőlük mi a bizonyíték a vallásukra, máris jobban érdekli majd ez őket mint a pasid :D
Sajnos ez ellen nem tudsz tenni, max elmenni. A szüleid egyszerűen retardáltak és felnőttként hisznek egy nemlétező alakban...
3/30 anonim válasza:
Mélyen vallásos szülők lehetnek, ha a csók, sőt egyáltalán a barát tilos esküvő előtt, de a veréstől nem riadnak vissza. Na mindegy.
Nem lehet hogy a koroddal van a baj? Nem tudom mikor van a születésnapod, lehet most volt, lehet most lesz a 16. Lényeg a lényeg, lehet hogy még fiatalnak tartanak. Sőt, 15 évesen a mai fiatalok többsége még éretlen egy kapcsolathoz.
4/30 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz mást csinálni, csak várni pár évet. Nekem is vallásosak a szüleim és sokat vernek szíjjal, mondjuk még sose volt barátnőm, nem tudom hogy fogadnák ha járnék valakivel, talán elvernének.
5/30 A kérdező kommentje:
Itt nem a vallásosságban van a lényeg, mert én is hiszek Istenben, hanem abban, hogy mit tudok ellene tenni.
2016. febr. 4. 22:45
6/30 A kérdező kommentje:
A koromhoz képest, pedig úgy gondolom elég érett vagyok.
2016. febr. 4. 22:47
7/30 anonim válasza:
Örülj hogy nem muszlimok vagytok, már rég zsákot húztak volna a fejedre és a folyóba köveztek volna!!
8/30 A kérdező kommentje:
Normális válasz esetleg? Tényleg fontos lenne.
2016. febr. 4. 22:55
9/30 anonim válasza:
Milyen vallasuak? Am titokban is lehet csinalni ugy sokkal izgibb ( marmint a fiuzast) Am a normalis katulikus vallas mar reg elhatarolodott ezektol a "nevelesi modszerektol" rossz latni h az ilyen b@lf****szok miatt lenezik a katulikusokat, csak mert van egy par debil attol meg ne iteljetek el a vallast mert nem ilyen....
10/30 A kérdező kommentje:
Pünkösdi karizmatikus
2016. febr. 4. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!