Szerintetek hány éves korban elfogadható még az, ha egy lány kikap az apjától?
18 leszek jövő hónapban és az apám még mindig felpofoz olyanokért pl., hogy nem megyek iskolába, mert rosszul érzem magam és nem hiszi el, hogy tényleg rosszul vagyok, vagy mondjuk azért is kevert már le tiszta erőből pofont, mert elejtettem egy üveg poharat, amiből van még 5 másik. Ráadásul nem is valami dizájnos pohár, hanem a tesco-ban vettük, egy egyszerű üveg pohár volt. Meg úgy kb. mindenért kapok, azért is, ha üvöltözik velem és már én is idegesen szólok neki vissza. Akkor még egy fél óráig üvöltözik is mellé, hogy én ne pofázzak neki ilyen hangon, mert agyonver...Egyébként állandóan ezzel fenyeget, hogy agyonver, nem is tud semmit se normálisan kérni, hanem kajálás után is így rám parancsol, persze azt is kiabálva, hogy menjek mosogatni, különben megver...
Egyszer meséltem erről egy barátnőmnek, erre még ő mondta nekem, hogy hát igaza van apámnak, miért nem vigyáztam jobban arra a pohárra a poharas esetnél, mintha más ember még nem tört el volna semmit sem életében :"D Meg utána mondta, hogy nem halok bele egy pofonba. Ja, csak ez nem egy sima pofon, hanem tiszta erőből adja, ráadásul megalázó is így, hogy már mindjárt felnőtt vagyok, ráadásul nő is, az apám meg itthon mindenért ver, mint valami kutyát.
Velem van a baj, ha kicsit se tartom normálisnak ezt? Vagy tényleg ennyire hétköznapi dolog, hogy valaki lány létére gyomorideggel mer otthon lenni, mert az apja, ha valami nem tetszik neki, már megy üvöltözni vele meg kezet emel rá minden kis apróságért?
0 éves kortól. Nem elfogadható. Apád beteg agyilag.
" Ja, csak ez nem egy sima pofon, hanem tiszta erőből adja"
A sima pofon sem, ez pedig.....
Őszinte együttérzésem, van az a pont, amikor azonnal le kell lépni otthonról, amint lehetőség van. És ez az.
Ha legközelebb meg akar ütni mond h rendőrt hívsz és azt is elmondod, hogy zaklatott szexuálisan.
Engem is vert az apám, a saját lábámra álltam és azóta nem láttam. Ha nagyon beteg lesz elmegyek hozzà, hogy na most milyen érzés, hogy tőlem megdögölhet.
Ez nem normális.
Ma reggel például én is eltörtem egy poharat. Anyum csak vállat vont "előfordul" és szólt hogy ne nagyon piszkáljam, mert sokkal nagyobb baj lenne ha megvágnám magam.
Semmilyen korban nem elfogadható. Apádat fel kell jelenteni a rendőrségen - és főleg addig, amíg nem vagy 18, mert addig gyermekbántalmazásnak számít -, ill. anyádat is, mert nem védett meg tőle (ha él anyád és egy háztartásban van veled).
Egyébként pedig vissza kell adni neki a pofont, főleg, ha elmúltál 18. Fordulásból jó nagyot, védekezésként. Minden bíró elfogadja, az apád pedig rögtön tudni fogja, hogy soha többé nem üthet meg.
Soha sem elfogadott.
Aki csak a testi fölényével tud hatni a gyerekre az nem való szülőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!