Egy 26 éves lány és egy 21 éves fiú kapcsolata elfogadható külső szemmel?
1: Ki nem sz@rja le a külső szemeket? :)
2: 5 év? Az sok???
3: Szeressük egymást gyerekek, és fossuk telibe, hogy ki mit gondol...
Szerintem :))
szerintem is jól mondja az első.
köztünk 15 év van a párommal még is jól megvagyunk és nem érdekel ki mit mond.szeretjük egymást és kész.
18L
Ennél sokkal nagyobb korkülönbség is bőven elfogadható.
Ez az 5 év meg szerintem annyira kevés, hogy nem is látszik.
szerintem ebbe még a nagyon szenteskedők se köthetnek bele. Egyrészt mert 5év az nem sok egyáltalán,másrészt már mindketten felnőttek vagytok.
Amúgy meg ha akárhány év lenne is,ne az érdekeljen,h ki mit szól rá - ha szeretitek egymást és jól megvagytok,akkor kit érdekel hogy másnak nem tetszik.
Hozzáteszem - az életben soha nem fogsz olyan párt találni,aki mindenkinek megfelel, aki akar az talál majd mindenkiben hibát - ez túl öreg,az túl fiatal,amaz túl magas, emez túl kövér stb stb
Neked megfeleljen,az a lényeg.
Elsőnek ment a pacsi!
Kérdezőnek:
Annyira fontos mit gondol a szomszéd Mari néni?!
Attól leszel boldog egy kapcsolatban, ha az idegeneknek tetszik amit teszel?
Csak hogy megvilágítsam a dolgot.
:)
Boldogok vagytok, szeretitek egymást?
Igen, akkor meg mit számít ki mit gondol? Főleg, hogy CSAK 5 év. Köztünk a férjemmel 8,5 év van, és nagyon boldogok vagyunk. Kicsit nehéz volt elfogadni 1-2 embernek minket, de látták, hogy minket nem érdekel a véleményük így az esküvőn már velünk örültek. Még ha nem is annyira, mint mi :)
Es ha forditva lenne? Senki nem fordul egy par utan, ahol a lany fiatalabb 5, sot meg 15 evvel sem.
Ha Ti jol kijottok, akkor az szamit mi van bennetek, nem a begyepesedett "kulso szemek".
Első vagyok. Nagypapám 26 évvel idősebb a mostoha nagymamámnál. Gondolhatod mit gondolt róluk a 80-as években(főleg a 34 éves nőről amikor hozzáment a 60 éves férfihoz). Lassan 30 éve házasok, és hihetetlen milyen jól megvannak. Komolyan úgy imádja a nagymami a nagypapit, hogy az valami elképesztő. Könnybe lábadt szemmel puszilgatja a 90 éves papit naponta 10-szer, és mellette mindenben a kedvére tesz.
És amikor a nagyapámat kérdezem, akkor elmondja, hogy imádja a feleségét, úgy érzi ez kölcsönös, és hogy nélküle már régen nem élne.
Ennyit a körkülönbségről... én továbbra is a lefosást ajánlom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!