2 éves mellett 24 hetes terhesen nyitott külső méhszájjal mik az esélyeim?
Nekem is pont ugyanez volt.
Ha teheted ne cipeld a 2 évesedet és pihenj sokat.
Én egy nappal túlhordtam a babámat.:)
Üdv:15 hetes kislány anyukája
Köszönöm!
Nem cipelem mióta tudom, a sok pihenés mit takar. Háztartást +nagyot el tudom látni?
Azóta, ha tehetem lefekszem akár 5 percre is.
Gratulálok a kicsikhez.
Én most nagyon megijedtem, félek mi lesz:(
19hónap a kettő között, 41.hétre szültem, 30.héttől két ujjnyira voltam nyitva...
Az utolsó nap is róttam a köröket a kórház 3 vagy 4szintjén fel le, hátha szülök.
Egész nap emelgettem, rohangáltam utána, voltunk kórházban, szóval minden összejött pláne a végére.
Ha jól érzi bent magát a picur, akkor "dinamitot, csak szedjék ki:D"
Vásárolni elmentetek?
A nagyot elvittétek sétálni?Mennyi időre?
Ha sétálok vele napi fél-1 órát az belefér?
Babakocsiban vagy Szülőkaros kis biciklin tolhatom?
37. héten, egyujjas méhszáj mellett még átrendeztem a lakást, átpakoltam még a szekrénysort is. A nagyobbomat (két éves volt pont a tesó születésekor) az utólsó napig nem hogy emelgettem, cipeltem is, akár hosszú távon. Vásárolni én jártam, nagybevásárlást is megcsináltam, emelgettem a karton tejeket, ásványvizeket, stb.
41. héten, spontán született a kisfiam, alig két óra leforgása alatt. Mindenkinek ilyen szülést kívánok! :-)
Köszönöm mindenkinek, 34. hetesen már nyugodtabb lennék, de még nem tartunk ott. Amennyit csak lehet fekszem, de nem zárhatom be a nagyot, emeleten lakunk, tehát lépcsőzni muszáj.Emelni nem emelem a nagyot, remélem kihúzom.
Lelkiismeretfurdalásom van minden miatt, hogy nem vigyáztam eléggé biztos azért nyílt ki, a naggyal szemben pedig, hogy nem vehetem fel.....Nehéz
Mindenkinek, jó babázást és boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!