2 éves mellett 24 hetes terhesen nyitott külső méhszájjal mik az esélyeim?
28 hetesen kezdtem nyílni, 34 hetesen mindhárom méhszáj nyitva volt. 39. héten szültem. A szülés napján az akkor 22 hónapos kisfiamnak és férjemnek megfőztem előre két napra, lementem a kisfiammal focizni. A terhesség alatt minden nap délelőtt-délután 1,5 óra játszótér, főzés, mosás, takarítás, bevásárlás (nehezeket nem) és 5. emeleten lakunk. Lift nincs.
Magnesi citricitet kellett szednem 3*2 tablettát. Déli alvásnál mindig aludtam a kisfiammal, ha otthon voltunk ha csak 5-10 percre is de ledőltem, amikor tudtam. Otthon fekve játszottam vele (lego duplo, rajzolás, autó tologatás, várépítés).
Pihenj sokat, szedj magnéziumot, ha nyűgös ne vedd fel, ültesd az öledbe, vagy térdelj mellé úgy szeretgesd.
persze én se tudtam 100%-ig nem emelni, etetőszékből ki-be, lépcsőn le-fel.
Hát minden elismerésem Nektek,akik ezt végigcsináljátok! :))
36+5 hkm
Lelkiismeret furdalásod ne legyen! Erről Te nem tehetsz. Egyébként ez tényleg gyakori, hogy második vagy többedik terhességnél akár félidőtől is nyitva vannak az anyukák.
Pihenj, amennyi belefér. A lépcsőn meg szép lassan. (Hányan vannak, akik lépcsőzéssel akarják beindítani a szülést, de hiába!)
Szóval ne aggódj túlságosan, mert az nem tesz jót senkinek.
A nagyobbat próbáld meg esténként apával megsétáltatni, ti meg otthon játszatok többet. Ha vele foglalkozol a lakásban, akkor nem fogja felróni Neked, hogy miért nem vitted ki.
Minden jót!
cg2100 az értékem, előző terhességemnél is végig 2000 volt(gondolom ez alkati dolog), most is úgy kezdtem, azt mondta a doki, hogy a külső teljesen nyitva van a többi zárt.
Sajnálom ami veled történt, jó babavárást és hamarosan jó babázást, a ki rosszcsontokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!