Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 26 éves lány és egy 21...

Egy 26 éves lány és egy 21 éves fiú kapcsolata elfogadható külső szemmel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 13:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha igazán szerelmes vagy akkor nem érdekel mit mondanak mások. 15 voltam mikor össze jöttem egy 23 éves fiúval. Gondolod engem nem szoltak meg? De igen visszont nem érdekelt. S nem bántam meg mert azóta ő lett a férjem és közös babát várunk. Az egyik olyan dolog amiért érdemes harcolni az az igaz szerelem. A kor nem számít csak az ami a szívedben van.
2011. máj. 7. 16:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez egyaltalan nem olyan jelentos korkulonbseg, hogy generacios kulonbsegekbol adodo problemaitok legyenek, de meg nagyon nagy korkulonbseggel elok kozott is van, akik at tudjak hidalni ezt. Ha megszolnak ilyenert, azert teszik, mert masert nem tudnanak beletek kotni. Mindenkirol beszelnek az emberek ossze-vissza, kit erdekel? Nem masoknak kell megfelelni, hanem onmagatoknak es egymasnak. Egyebkent aposom es anyosom kozott is 5 ev van anyosom javara. Soha nem volt ebbol gond. Az az 5 ev nem is latszik meg.
2011. máj. 7. 20:58
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

manapság azért csodálkoznék ha ezt bárki is elítélné.

a dédszüleim között 4 év korkülönbség volt, tehát dédnagymamám volt idősebb, aztán mégse csináltak belőle gondot. (pedig akkoriban az ilyet még szigorúbban nézték)

2011. máj. 8. 13:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Azt Neked kell tudni, mennyire sürgős számodra a férjhezmenés, családalapítás - de ez sem biztos, hogy probléma, vannak olyan srácok, akik szívesen elkötelezik magukat fiatalon is. (Ahogyan olyan nők is, akiknek meg ráér, pl. én.) Kérdés, hogy össze tudjátok-e hangolni a terveiteket, igényeiteket. Ja,és ne vedd készpénznek, amit egy kapcsolat elején mond, (ne lombozódj le, ha pl. elzárkózik az összeköltözéstől, stb.) később változhattok mind a ketten.
2011. máj. 8. 17:29
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Köztünk is 8 év a korkülönbség az én javamra. Először pont emiatt nem akartam tőle semmit, mert soknak tartottam. De aztán rájöttem, hogy sokkal érettebben gondolkozik, mint néhány korombeli pasi. így belementem. Egyáltalán nem bántam meg. Ha minden jól megy, hamarosan összeköltözünk, és nagyon lelkesek vagyunk. :))

27/L

2011. máj. 9. 22:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Ezt nem külső szemmel kell elfogadni, hanem a két félnek egymást szeretni. Hacsak nem státusszimbólumnak vagy a megfelelniakarás tárgyának szánod a párodat.
2011. máj. 12. 11:21
 27/29 anonim ***** válasza:

"szerintem is jól mondja az első.

köztünk 15 év van a párommal még is jól megvagyunk és nem érdekel ki mit mond.szeretjük egymást és kész.

18L"

Remélem itt azért nem a lány javára van a 15 év... :D

Egyébként senki nem találhat benne kivetnivalót, mindketten felnőtt emberek vagytok. Más kérdés, hogy az én tapasztalatom az, hogy fiatalabb pasival nem működött olyan jól a kapcsolat, de ettől még másoknak működhet. :)

2011. máj. 12. 13:32
 28/29 Girlnextdor ***** válasza:
en a SAJAT PARVALASZTASOMNAL mindig is szem elott tartottam, hogy a fiu ne legyen tobb mint 3 evvel idosebb nalam. Tudom, hogy ez furan hangzik de en szeretnek egyszerre megoregedni a ferjemmel es nem akarom azt, hogy mig en egy fiatalos 40 eves vagyok a ferjem mar az izuleti problemaival kuzkodjon 60evesen, az ilyen nekem nem jon be. Meg en ugy amugy sem buktam soha az idosebbekre. De ha a kerdezonek valaszolok akkor azt mondhatom, hogy amig boldogok vagytok az az 5ev tenyleg nem sok. 10-15 nah az mar necces es nem a kulso velemenyek miatt hanem ott mar eleg nagy generacios szakadek van:) en sok sikert kivanok neked!
2011. máj. 12. 13:37
 29/29 anonim ***** válasza:

engem soha nem érdekelt, hogy mit gondol a kapcsolatomról 1 külső szemlélő. Semmi közük nincs hozzá. Nyílván más lenne a szitu, ha ő 15, te pedig 20 lennél...

De így az a kérdés, hogy téged zavar-e a korkülönbség, illetve, hogy őt zavarja-e? Ha mind2re nemleges a válasz, akkor sok boldogságot!

2011. máj. 12. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!