Egy 26 éves lány és egy 21 éves fiú kapcsolata elfogadható külső szemmel?
Első hallásra nekem furcsa, mert egy 21 éves fiút éretlenebbnek tartok egy 26 éves lánynál (annyi vagyok én is, és én spec. +/- 2 évvel különböző korosztállyal értem meg magam tökéletesen), de ezt kizárólag NEKTEK kell éreznetek, hogy mennyire vagytok lelkileg egymás partnerei.. Külső szemlélőnek ehhez abszolút semmi köze, és ha valakinek a korkülönbség az egyetlen ellenérve, akkor az tényleg csak irigység, amiért ő nem merne felvállalni egy ilyen kapcsolatot, holott talán boldog lehetne benne..
Rengeteg olyan kapcsolatot ismerek közelről, ahol a nő idősebb néhány évvel a párjánál (pl. 22-24, 21-28, 35-45), és sokkal harmonikusabban működnek, mintha a férfi lenne több ugyanennyivel. Az ok szerintem abban keresendő, hogy egy valamivel többet tapasztalt nő nem nyomja el és nem próbája irányítani fiatalabb párját, talán természetéből adódóan. Egy férfi sokkal hajlamosabb erre..
Szóval szerintem egyedül arra figyeljetek, mindkettőtöknek megfelel-e ez a kapcsolat, és ha igen, mosolyogjatok boldogan a kritikusok aggályain!:) Kívülről szerintem nem látszódhat rajtatok a különbség, fiatal felnőttek vagytok mindketten, szóval senkinek nem tűnik fel, ha csak nem közlitek másokkal az életkorotokat.. A család meg majd belenyugszik! Ennél nagyobb bajuk ne legyen a pároddal!:)
Kedves Kerdezo,
Kaptal emberektol megveto nezest, velemenyt? En ugy erzem, Teged zavar inkabb a korkulonbseg.
Ne foglalkozz a "kulso szemekkel"!!! Az a lenyeg, hogy ti boldogok legyetek es szeressetek egymast. Koztem es a parom kozott is van jo par ev (igaz itt a ferfi javara) es az elejen nagyon sokan rosszalva neztek a kapcsolatunkat, de mi tettunk ra magasrol. Tudtam, hogy szeretm o is tudta hogy szeretem es ennyi, kulso velemeny meg nem erdekelt minket.
Azota mar 3 eve egyutt vagyunk, tavaly osszehazasodtunk es most jon a baba. Boldogabb nem is lehetnek ugy erzem, egyaltalan nem bantam meg. :)
Ha nektek jó, akkor az a legfontosabb!
Azonban: nem véletlen, hogy általában a legtöbb férfi fiatalabb nőt választ.
A lányok hamarabb érnek, mint a fiúk, másrészt a nők gyorsabban öregszenek, a férfiak előbb halnak meg. Ez 3 objektív tényező. Ezenkívül a szubjektíveket vedd figyelembe. Ha téged zavar a helyzet, pl.mert nem tudsz rá felnézni, mert fiatalabb, akkor hagyd el!
Én nő vagyok, nem tudnék még velem egykorú pasival sem együtt élni, csak jóval idősebbel.
Huszonévesen ez jó buli lehet, később a pasiknak nem kell idősebb nő, egy 40-es pasi inkább kijön egy 30-as éveiben járó nővel, mint egy 45 évessel. Az ilyen pasik meg is csalják az idős feleségüket.
Ne mások véleménye miatt gondold át, hanem magad miatt.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, véleményeket.
Igazából annyira nem érdekel, hogy ki mit gondol a környezetemben, csak annyira amennyire szerintem az egészséges, kíváncsi voltam ki mit gondol erről.
Nos volt pár válasz, ami azt fejtegette, hogy igen azért nem véletlen, hogy általában (talán , szerencsésebb), ha a férfi az idősebb, persze ez is egyénenként változó, talán az effajta gondolkodás miatt született ez a kérdés.
A korkülönbség nem nagy, fordított esetben nem tettem volna fel a kérdést, ha a fiú lenne idősebb.
Nyilvánvaló, hogy minden rajtunk áll, viszont vannak dolgok ahol kell némi realitás a jövőt illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!