Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves lány vagyok. Szüleim...

15 éves lány vagyok. Szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, mert vallásosak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Nem tudom mit tegyek. Ha titokban próbálok lenni a sráccal, egyszerűen nem engednek semmit. Ha rájönnének, hogy találkozgatok egy fiúval megvernének és büntetést adnának. Nem bírom ezt sokáig.

2016. febr. 4. 22:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
17%
Nem akarják hogy 20 éves korodra lehasznált legyél.
2016. febr. 4. 23:08
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, valami normális felnőtt nincs a családotokban, aki betájolja őket, hogy mi merre hány méter? Egyébként az első válaszadónak van igaza.
2016. febr. 4. 23:22
 13/30 anonim ***** válasza:
50%
Ha a szüleid megvernek vagy üss vissza vagy ami szerintem jobb hívj rendőrséget.
2016. febr. 5. 00:30
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
Hitgyülekezete? Boccs nincs értelmes válasz a szüleid menthetetlenek, ha egy szekta bekebelezte a lelküket. Próbálj legalább te kétlábon a Földön maradni.
2016. febr. 5. 00:32
 15/30 anonim ***** válasza:
20%
Két úton mehetsz, vagy elfogadod a szabályokat, vagy megtanulsz hazudni. (és számolod vissza az éveket, hogy a lakhelyedtől legmesszebbi egyetemre mehess) Sajnos ennél többet senki sem tud segíteni rajtad innen. A szüleiddel nem tudunk mit kezdeni, a rendőrséggel meg nem lázadnék, mert gyanítom, hogy te húznád a rövidebbet. Vagy megbüntetnek érte, vagy ha kiemelnek a családból, mert annyira megvertek, akkor beraknak egy otthonba, ami szintén nem vidám.
2016. febr. 5. 00:38
 16/30 anonim ***** válasza:
24%
#17, ez szerintem erőviszony függő... mivel a Kérdező 15 éves és lány, ezért neki inkább a hivatalos utat ajánlom én is. Ha 17 lenne, és fiú, akkor meg a visszaütést javasolnám...
2016. febr. 5. 00:44
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
... persze nem tudjuk, hogy a srác milyen...:)
2016. febr. 5. 00:45
 18/30 anonim ***** válasza:
66%
Szép dolog a vallás, ha közben verik a gyereket. Nem tudsz mit csinálni sajnos, ha meggyőzni eddig nem tudtad őket. Nem értem az ilyet, a vallás nem tiltja, hogy barátod legyen. Te is így lettél. Istenem...Szó szerint.
2016. febr. 5. 01:10
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

én biztos helyre tenném a szüleimet, esetleg be is égetném őket a templomban,hogy ne játszák itt a szentet, amikor veréssel fenyegetnek otthon.

barátod meg majd lesz ha jön olyan fiú, akivel jól kijöttök. ez a te dolgod. ha ennyire elvakultak, nem kell elmondani nekik. :) bár szerintem is korai még 15 évesen, de visszagondolva az én kamaszkoromra, engem is érdekeltek ekkor a fiúk, úgyhogy megértelek.

azt meg ők se gondolják komolyan, hogy nem lesz sosem barátod. téged se a gólya hozott:D

2016. febr. 5. 07:28
 20/30 anonim ***** válasza:
14%

41%-os, miért nem kopsz le innen? Jelentettelek a trágár válaszaid dal együtt. Azt sem ertem, aki egyből hülyének nevezi a vallasosokat, és ezen élvezkedik, mert alap, hogy tiszteljük más felfogását.

Szerintem alapból az a kérdés, mit tegyen, akinek a szülei nem engedik, hogy barátja legyen. Tudom, a 15 (14, 13, 12...) évesek úgy érzik, már mindenről lemaradtak, ha nincs barátjuk, de nem így van. Másrészt több út van, ki-ki maga dönti el, melyiket választja: addig vár, amíg a szülők is már megenyhülnek, titokban csinálja vagy felvállalja a csatározást. Szerintem ez a három van, rajtad áll, melyik utat választod.

2016. febr. 5. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!