15 éves lány vagyok. Szüleim nem engedik, hogy barátom legyen, mert vallásosak. Mit tegyek?
én biztos helyre tenném a szüleimet, esetleg be is égetném őket a templomban,hogy ne játszák itt a szentet, amikor veréssel fenyegetnek otthon.
barátod meg majd lesz ha jön olyan fiú, akivel jól kijöttök. ez a te dolgod. ha ennyire elvakultak, nem kell elmondani nekik. :) bár szerintem is korai még 15 évesen, de visszagondolva az én kamaszkoromra, engem is érdekeltek ekkor a fiúk, úgyhogy megértelek.
azt meg ők se gondolják komolyan, hogy nem lesz sosem barátod. téged se a gólya hozott:D
41%-os, miért nem kopsz le innen? Jelentettelek a trágár válaszaid dal együtt. Azt sem ertem, aki egyből hülyének nevezi a vallasosokat, és ezen élvezkedik, mert alap, hogy tiszteljük más felfogását.
Szerintem alapból az a kérdés, mit tegyen, akinek a szülei nem engedik, hogy barátja legyen. Tudom, a 15 (14, 13, 12...) évesek úgy érzik, már mindenről lemaradtak, ha nincs barátjuk, de nem így van. Másrészt több út van, ki-ki maga dönti el, melyiket választja: addig vár, amíg a szülők is már megenyhülnek, titokban csinálja vagy felvállalja a csatározást. Szerintem ez a három van, rajtad áll, melyik utat választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!