Miért nem engedik hogy legyen barátom?
szerintem minél hamarabb kezded annál előbb engedik és törődnek bele. én 15 voltam amikor összejöttem a barátommal, az elején nem lehetett elviselni amit a szüleim csináltak, állandóan figyeltek és mondogatták, hogy remélik szakítunk... hamarosan 3 éve hogy együtt vagyunk, imádják a barátomat, 17 éves vagyok és mostanra beletörődtek abba is, hogy amint befejezem a sulit összeköltözünk.
hidd el, idővel hozzászoknak. nekem kb fél évig tartott, hogy úgy-ahogy elfogadják :D sok sikert
hogyha bemutatnád nekik a fiút, nem segítene ?
megértelek, 17 évesen már nem vagy olyan kicsi, ennyi idősen már normális,hogy érdekel a másik nem. arra lennék kíváncsi,hogy a szüleid hány évesek voltak amikor elkezdtek járni? nehogy a végén kiderüljön,hogy anyukád ennyi idősen már menyasszony volt...:D érdeklődj utána,aztán ezzel is tudsz érvelni,hogy ők is voltak fiatalok.
de ha nagyon nem akarják engedni, akkor találd fel magad. suli előtt/suli után találkozzatok.
Próbáld kiszedni belőlük, miért nem engedik!
1. Túl fiatalnak tartanak ehhez? Szerintem nem vagy az, de ha ők annak tartanak, mondják meg, szerintük hány éves kortól lenne ez helyénvaló (remélem nem 30 éves kort mondanak).
2. Eleve nem akarják, hogy valaha is párkapcsolatod legyen? Apácát vagy leszbikust akarnak faragni belőled? Ha igen, miért? Vagy azt akarják, hogy halálukig maradj velük és ápold őket?
3. Valamilyen szekta tagjai a szüleid és úgy gondolják, hogy csakis a szektán belülről választhatsz, és addig semmi nem lehet köztetek, amíg össze nem házasodtok?
4. Konkrétan ezzel a fiúval van kifogásuk? Micsoda?
Legvalószínűbbnek a 4-est látom. Ez esetben titkolni kéne a kapcsolatot, és ha kibírjátok középiskola elvégzéséig, akkor utána úgy alakítani az életedet, hogy elköltözhess a szüleidtől és szabadon szerethessétek egymást.
Attól félnek megváltozik majd minden
Rosszul fogsz tanulni
Viselkedni
Teherbe esel
Megbánt a srác
Szóval hogy elkanaszodsz pedig annak itt az ideje lassan elkell kezdened élni !! Bulizni pasizni persze adhatnának igazán egy esélyt hogy bebizonyotsd bízhatnak benned es nem lesz semmi rosszabb !! Egyeztet meg velük
Ha látják h nem lázadni készülsz ez miatt ellenük hanem felnőtt módjára oda mész es leulsz velük megbeszélni érettnek fognak tartani
:)
Hidd el idővel megbékélnek a helyzettel csak féltenek. Ügyelj arra,hogy ne ronts a suliba és ne lázongj otthon mert akkor a barátodra fogják fogni. Egy idő után pedig úgyis megkedvelik ha látják tényleg nincs rád rossz hatással. És ők a szüleid! Kicsi idő elteltével örülni fognak a boldogságodnak csak nehéz elfogadniuk,hogy a kicsi lányuk már 17 éves és vannak fiúk az életében! Sok sikert és kitartást!
Ui.: Semmiképp se költözz el emiatt otthonról!!!
Mert meg kis csecsemo vagy :) csak viccelek.. :D
Biztos felnek a szuleid hogy kirepulsz:) vagy a csalodasok miatt.. ertheto az o szempontjuk is. Elobb utobb lefognak nyugodni csak ido kell nekik :) nekem szerencsem volt a 2 noverem kitapostak az utat :) nem voltak ilyen problemaim . Most 21 eves boldog kismama vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!