Az gáz hogy a szüleim nem engedik hogy 15evesen legyen
baratom? Mar minden 13-14evesnek baratja van, nekem meg nem
engedik.
Gondolom nem tartanak rá elég érettnek, ami ebben a korban azért nem meglepő.
2014. jún. 30. 01:43
A többiek élete teljesen másképpen zajlik, mint a tiéd. Nincs két egyforma család és nevelési forma. Az én szüleim sem akarták sokáig, hogy barátom legyen. Valahol érthető is, ilyen fiatalon könnyű elveszni a rózsaszín ködben. :) Ha most vagy 15, akkor valószínűleg középiskola előtt állsz, vagy most kezdted. Egészen más ez az élet, mint az általános iskola, és biztosan rád is talál majd a szerelem, ha még nem tette meg. A szüleid csak attól akarnak megóvni, hogy esetleg csalódás érjen, vagy a suli rovására menjen. Az is benne lehet a pakliban, hogy tényleg nem tartanak még erre érettnek. Minden szülő megijed, amikor a gyereke elkezd felnőni. :) Biztosítsd őket afelől, hogy megbízhatnak benned, és tudsz felelősséget vállalni saját magadért és a döntéseidért. Ez nem fog menni egyik napról a másikra, de idővel sikered lesz.
2014. jún. 30. 01:59
2014. jún. 30. 02:21
Gáz a részükről, csak nehogy ez a későbbiekben visszaüssön.
Az egészséges személyiségfejlődéshez a kapcsolatok is hozzátartoznak.
2014. jún. 30. 02:25
Sosem értettem az ilyet. Mi az, hogy nem engedik? Egész nap fogják a kezed, és nem találkozol pl iskolában soha senki ellenkező neművel? Mert ha igen, akkor max jársz úgy vele, hogy nem tudnak róla. Néha elmész sétálni a "barátnőiddel".
És ne írjátok, hogy a szülei ellen lázítom. A butaság ellen lázítom. :D
De ne azért akarj barátot, mert mindenkinek van. Az még nagyobb butaság. Ha van valaki, aki tetszik, és szeretnéd megismerni, akkor vele járj, és ne azért, hogy mint egy dísz, mutogasd, hogy bibi, neked is van.
2014. jún. 30. 02:46
Lányoknál tovább tart ez a dolog mint mondjuk fiúknál,mert míg a fiúkat küldik csajozni,addig a lányokat bezárják kalitkába :)
Nekem volt olyan barátnőm ahol 23 éves volt a lány és nem aludhattunk egy szobába náluk :) Az jó móka volt.
Nem tagadom ha lányom lenne 15 évesen sehová!!!mÍG EL NEM VESZIK FELESÉGÜL ADDIG SZOBAFOGSÁG! :) Na jó nem is de egy amolyan 17-18 éves koráig azért váratnám a dolgait.Szerintem azzal nincs baj ha valaki érettebben kezd el kapcsolatba lépni.
2014. jún. 30. 02:58
Mert gyerek vagy. Tanulj inkább, és ha érett leszel rá, akkor lehet.
2014. jún. 30. 06:14
Azért mert a legtöbb 13-14 éves ribizli lesz és korán szétteszi a lábát neked nem kell beállni a tömegbe.
2014. jún. 30. 06:23
Én 16 leszek novemberben és lány vagyok...nekem se engedik, hogy legyen, de van...:D
2014. jún. 30. 09:59
10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!nehanyotok kerdesere valaszolva erett vagyok hozza.tudom a legtobb fatal ezt mondja de en tudom es a korulottem levok is tudjak.Szellemileg es testileg is.Sose voltam igazan az a gyerekes tipus ,kb. 12-13 koromtol mar normalisan,komolyan ellehetett velem beszelgetni.Sokan mondjak hogy meg komolyodtam,mondjuk bar ebben a korban elvarhato.De talan a szuleim attol is felnek hogy en vagyok a legkisebb gyerekuk. :)
Kapcsolódó kérdések: