Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az gáz hogy a szüleim nem...

Az gáz hogy a szüleim nem engedik hogy 15evesen legyen baratom? Mar minden 13-14evesnek baratja van, nekem meg nem engedik.

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 01:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én is ugyanilyen voltam. Korán megkomolyodtam, ezzel sorra leptem meg a körülöttem lévő idegeneket, főleg a felnőtteket. A korombeliekkel nem is nagyon jöttem ki, ők még gyerekesek voltak. Én is szerettem volna már kapcsolatot, viszont a velem egyidős srácokkal nem tudtam elképzelni semmi komolyabbat, az idősebbek meg még gyereknek tartottak, mert nem ismertek. Végül nem erőltettem az egészet, a sorsra bíztam. 18 voltam, amikor először barátom lett.
2014. jún. 30. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:
10%

Mondjuk mert nem vagy érett rá? Amúgy tudtam, hogy jön az én ilyen komoly, felnőtt vagyok... hlyeség. Persze, azt sem tudod, mihez kezdj jódolgodban, nemhogy komoly, felelősségteljes...

Én felnőttem 13 évesen, mikor ketten maradtunk apával. Háztartást vezettem, tartottam kettőnkben a lelket, suliba jártam, felvételi időszak... te nagyon nem vagy éretten gondolkozó, ha ilyenek miatt csipogsz. Amúgy is, mindent lehet, csak akarni kell.

2014. jún. 30. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:

# 12/12 Ezt igen jól leírtad :)

Én is jót mosolyogtam hogy igen komoly vagyok témán :)

Még fiatal fruska vagy,hidd el más az érettség,más a komolyság,meg még amúgy is fiatal vagy.Ha tényleg éretten akarsz viselkedni akkor megkérdezed a szüleidet hogy miért is nem lehet barátod,a másik pedig elkezdesz kompromisszumokat kötni.Tudod egy komoly érett ember ezt csinálná és nem ide irkálna ki kérdéseket

2014. jún. 30. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!