Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15evesen meg nem volt baratom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15evesen meg nem volt baratom. Ugye nem ciki?

Figyelt kérdés
Szerintem nem ciki, de tobben mar "elnevettek" magukat, mikor mondtam, hogy nekem nem volt meg baratom. Lett volna, hisz probalkoztak, de nekem olyan fiu nem kell,aki hetente valtogatja a baratnoit. Ugye ez nem ciki?

2014. jún. 19. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy fiú vagy vagy lány
2014. jún. 19. 21:11
 2/13 anonim ***** válasza:
A hülye ismerőseid szerint ciki. Szerintem nem az. Dönts magadtól.
2014. jún. 19. 21:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem :)
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki, meg nekem sem volt baratom..meg nincs itt az ideje..
 5/13 A kérdező kommentje:

15/L (a szovegbol kideruthetted volna :) ) [nem bantasbol]

2014. jún. 19. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a ciki, hogy ez van akinek ciki. 15 évesen még nem vagy lemaradva semmiről, ráér a pasizás. Olyan meg szerintem kesőbb se kell aki hetente váltogatja, annak semmi értelme.
2014. jún. 19. 21:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat :)

Orulok, hogy Szerintetek se ciki... :)

2014. jún. 19. 21:15
 8/13 Emberek ***** válasza:
Egyeltalán nem ciki, barátnőm 16 éves, és én vagyok neki az első, mert nem akar majmokat, tömeggyártmányokat maga mellé
2014. jún. 19. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az! Nálam is ugyanez volt: max egy hétre kellettem volna, szóval elutasítottam. Tényleg nem az, ne aggódj! :)
2014. jún. 19. 21:32
 10/13 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán. 15éves fiú vagyok, a haverjaim (köztük páran ugyanígy vannak)nem hogy említenék hogy ciki(már ha az is lenne se mondanák hiszen a BARÁTAIMNAK mondom őket) mondják is hogy nem ciki. :) Én úgyhiszem még nincs itt az ideje. AZ IDŐ AKKOR VAN ITT MIKOR ÉN ÚGY ÉRZEM. Tégy úgy te is. Ha meg továbbra is mondogatják olvass be nekik vagy keress igazi barátokat. (Nem akarom őket megsérteni)
2014. jún. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!