Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 15 éves, válaszolj nekem arra a kérdésre: milyen érveket tudsz nekem felhozni arra vonatkozóan, hogy ciki, ha 15 évesen nem csókolózott még az ember?
Mert én semmit, azon kívül hogy ha te magad annak érzed, valami roppant különös módon, ami csak abból eredeztethető hogy MEG AKARSZ FELELNI a kispajtásaidnak. De vajon miért? Egy csóktól jobb leszel?
Ciki,ha 22 évesen nem csókolóztam még?
Most őszintén!Ki nem sz@rja le?Nem kell beszámolni senkinek róla ilyen egyszerű!Én se jelentem be,ha elmegyek szarni(csak,ha elvárják).
szerintem egyáltalán nem gáz!
én 14 évesen csókolóztam úgy először, hogy részegen, egy játszótéren valami spontán buliban (volt ott néhány barátnőm), egy idegen undorító 20éves pasival akit sosem láttam még azelőtt (és utána sem soha hálistennek) és szörnyű volt, nem azért csináltam hogy "túl legyen rajta" hanem mert sodortak az események, meg életemben először voltam részeg és aztán angyon meg tényleg kiesett a kezemből az irányítás, de hidd el most azt mondom hogy oké, legalább tanultam a hibámból, de utána hetekig emésztett a bűntudat.. szóval én még várok a "rendes" csókra, valakitől akibe szerelmes vagyok :) inkább mint hogy így. ez olyan volt mint egy lecke, hogy "élvezd az életet, de ne így" :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!